15 jaar Circolito: VUUR!

op zaterdag 17 januari brachten lesgevers en leerlingen van Circolito een klein vuurspektakel op de Grote Markt in Mechelen. En op het einde bliezen we 15 kaarsjes uit!


Ergens in januari in 2000 verzamelde Jeronimo een aantal gasten die geïnteresseerd waren in circus. Ze waren met 5 of 6. Maar Jeronimo haalde er de krant bij, en een week later waren ze al met bijna 20. En ondertussen zijn we precies 15 jaar verder, en zijn er meer dan 500 Circolito's die wekelijks naar de les komen... Reden genoeg om even te feesten.

Het eerste deel van het feestje was het vuur- en licht-spektakel op de Grote Markt van Mechelen, door een aantal lesgevers en leerlingen. Naast veel volk, koude tenen en warme ambiance, waren er ook verjaardagscakejes, en warme Cecemel, gratis voor iedereen! 

Hier vind je een verslag door Jan van "Mechelen Blogt", een fotoverslag door  Karin Van Hees en een videoreportage van TVMechelen.

Twee weken later, op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari, vieren we verder tijdens het CircoliTOONweekend, in het Romboutscollege!

 


Racties (0)


Add a Comment

Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: