CircoliTOONweekend: geJongleerd is goed gedaan!

Op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari brengen alle lesgroepen van Circolito een nummer, opgebouwd rond een spreekwoord. En tijdens 'Circus in Scènes' op zaterdagavond komen er heel straffe, internationale artiesten optreden!


Aangezien 'tonen' een belangrijk onderdeel is van circus, nodigen wij elk jaar opnieuw iedereen uit om te komen kijken naar en genieten van de creaties van alle Circolito's.

Op zaterdagnamiddag en zondag komen alle lesgroepen aan bod (en dat zijn er ondertussen 39!), verdeeld over 6 optreed-blokken. Op de website kan je zien wanneer welke groep optreedt. In elk optreedblok zitten jonge en oudere artiesten, en een mix van multi-lessen en specialisatie-lessen. En elke groep koos een ander spreekwoord om rond te creëren. Afwisseling verzekerd!

Het stoort zowel het publiek als de artiesten als er tijdens de optredens mensen binnen- en buiten lopen. En ook tijdens een blok houden we liever de deuren dicht. Na elk blok is er de mogelijkheid om in het cafetaria iets te drinken, of om een pannenkoek of wafel te eten van 't Creperietje.

Op zaterdagavond is er 'Circus in Scènes'. Een aantal jonge Circolito's zijn al een aantal weken aan het werken aan hun persoonlijk nummer. Eenwieler en acro, jongleren en doek, ... En we nodigden twee jonge, internationale en ambitieuze circuscompagnieën uit die een fijne band met Circolito hebben: Collectif Malunés en Acrobarouf. Hier leest u er meer over!

inkom bedraagt 4€ (2€ voor studenten en jonger dan 18 jaar) voor alle lesgroepen, of 9€ (5€ voor studenten en jonger dan 18 jaar) voor het hele weekend, inclusief Circus in Scènes. Vooraf kaarten reserveren is niet nodig.

Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari, Romboutscollege, Veemarkt 56, Mechelen (parkeren kan op de speelplaats)

Download hier de affiche van het CircoliTOONweekend. Klaar om af te printen, uit te delen, op te hangen...


Racties (0)


Add a Comment

Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: