Multicircus of acro voor 18+

Nooit te oud om te leren!

Volwassenen met geen, weinig of veel circuservaring kunnen ook terecht bij Circolito.

Tot vorig jaar hadden we korte reeksen van 5 lessen om kennis te maken met de verschillende technieken. Maar nadat er ook jaarreeksen multicircus en acro voor volwassenen, waren er nog weinig kandidaten voor de workshopreeksen. Daarom vallen die in 2016-2017 weg.

Se hebben dus wel een jaarreeks multicircus voor volwassenen. Alle 'families' van technieken komen aan bod: jongleren, acrobatie, evenwicht, circustheater. Het is geen probleem als jij de stelten of de piramides niet zo ziet zitten, er zijn genoeg technieken die je ongetwijfeld wel bevallen! Elke woensdag, van 20u30 tot 22u.

En er is de jaarreeks acro voor volwassenen. Grondacro (handstand, trampoline, ...), acro porté (piramides, duo-acrobatie, ...) en luchtacro (doek, trapeze, mast) komen aan bod. Elke dinsdag van 20u45 tot 22u15.

En er zijn nog andere specialisatielessen waar je terecht kan.

De eenwielerlessen zijn voor iedereen vanaf 8 jaar, ook volwassenen. 

Wie vlot met drie balletjes kan jongleren, kan inschrijven voor Juggler A (beginners) of juggler B (gevorderden). Het niveau wordt tijdens de eerste les bepaald.

Straffe luchtacrobaten kunnen in Luchtacro B of CGrondacro B of Acro Porté B inschrijven (voor zover daar nog plaats is)

Inschrijven kan je hier.