Circus in Scènes

Zaterdag 3 februari 2017, om 19u30. 

Wie een kaart reserveerde voor de avondvoorstelling, kan ze afhalen en betalen op zaterdag 3 februari tussen 14u en 19u15. Je krijgt dan een stempel op je hand waarmee je naar alle lesgroepen op zaterdag en zondag én de avondvoorstelling kan gaan kijken. Als je je kaart al kwam afhalen bij Circolito, krijg je de stempel voor alle voorstellingen wanneer je je kaart afgeeft aan de kassa.

Op het programma:

* De Circolito's die tijdens de Creatie-ruimte een nummer maakten, brengen die nummers, in absolute première!

* Cent Percent: 10 jonge, getalenteerde artiesten zoeken op scene naar een evenwicht tussen orde en wanorde, regelmaat en chaos. Kan één individu de orde doorbreken? Er is slechts één zekerheid, één constante: alles gebeurt met vallen en opstaan. Cent Percent is de nieuwste en jongste productiegroep van Circusatelier Circolito, en nu staat hun allereerste show op punt! Geen klassiek circus, eerder een choreografische samenwerking!

Met Aiko, Litse, Gitte, Elza, Louis, Seppe, Joran, Vikas, Caro en Marieke, onder de begeleiding van Sam Pringuet en Jonas Douchy

* Rrrush met 'It takes two to tango': Na 'May contain traces of circus' zijn de jongeren van Rrrush klaar voor een nieuw hoofdstuk. Ditmaal vormen muziek en beweging de inspiratiebronnen voor een bijzondere circusvoorstelling. Het wordt een eigen versie van de tango, met interactie, sensualiteit, plezier, spanning en creativiteit. 

Met Ine, Lana, Iemke, Raff, Zeffe, Senne, Pepijn en Batist, onder de begeleiding van Tom Pyck en Mieke Gielen.

* Tea Time Company: Dit jonge trio maakt voor Rotterdam Circusstad een straatvoorstelling. Ze waren ook enkele dagen 'in residentie' bij Circolito, om te brainstormen, om nieuwe dingen uit te proberen, om te oefenen. De voorstelling wordt een origineel nummer met twee meter lange stokken. Te kort om als mast te gebruiken, te zwaar om mee te jongleren en te stug om mee te dansen. Of niet?

Met Bavo De Smedt (België), Hannah Rogerson (Ierland) en Pieter Visser (Nederland)

* Familiar Faces met Not sure where this came from: Wat gebeurt er als je gaat instorten? Wat gebeurt er op het moment ervoor? Wat gebeurt er erna? Hoe lang blijf je liggen? Hoe snel kan je vallen? Kunnen we elkaar hierbij ondersteunen? Aangezien we een groep van vier zijn, speelt de ander altijd een rol. Alles wat het individu op het podium doet, beïnvloedt de groep. Als groep storten we samen in en als groep staan we samen op, toch? Bekijk hier de trailer 

Met Josse De Broeck (België), Hendrik Van Maele (België), Felix Zech (Duitsland) en Petra Steindl (Oostenrijk).

Bavo en Josse waren jarenlang leerling bij Circolito, ze speelden in de productiegroep Philladoesh, ze assisteerden en gaven les. In juni 2017 rondden ze beiden hun studie bij ACAPA, de circushogeschool in Tilburg af. En nu timmeren ze aan de weg, elk in hun eigen company. Spannend!

Waar? In de theaterzaal van het Romboutscollege, Veemarkt 56, Mechelen. Je kan parkeren op de speelplaats

Inkom: 8 euro / 4 euro (voor jongeren < 26 jaar) voor Circus in Scènes én alle voorstellingen van de lesgroepen. 

Je kan kaarten reserveren (enkel voor de zaterdagavond-voorstelling, NIET voor de optredens door de lesgroepen!)

Stuur een mailtje naar info@circolito.be met

  • de naam (onder die naam leggen we de kaarten klaar)
  • het aantal kaarten voor volwassenen
  • het aantal kaarten voor betalende jongeren (<26 jaar)
  • het aantal gratis kaarten voor Circolito-artiesten (die dit weekend optreden)
  • leggen we de kaarten klaar, of haal je ze vooraf af bij Circolito?

Als je voor het CircoliTOONweekend bij Circolito in Mechelen passeert, dan kan je je kaarten afhalen en betalen. Dan moet je niet aanschuiven aan de kassa!