CiroliTOON weekend

Meer dan 600 artiesten op de scène!

Tijdens het CircoliTOONweekend tonen alle lesgroepen wat ze in hun mars hebben. Alle leerlingen uit de wekelijkse lessen krijgen de kans om te schitteren voor een enthousiast publiek. Hier kan je zien welke groep wanneer optreedt.

Elk jaar kiezen we een ander thema, en gebruiken dat als inspiratie voor de vele nummers. De lesgevers en assistenten brainstormen samen met de leerlingen, en samen puzzelen ze een nummer in elkaar.

De nummers van de multi-lessen wisselen af met de specialisatielessen, de oudere artiesten met de jongsten, en zo krijgt ons publiek een mooi overzicht van Circolito.

Op zaterdagavond is er een avondvoorstelling 'Circus in Scènes'. Leerlingen die zelf een nummer maken en tonen, artiesten van andere circusateliers, productiegroepen, of professionele gezelschappen, alles kan...

In 2014 was het thema 'de kermis', in 2015 gingen we voor 'Gejongleerd is goed gedaan!' en voor 2016 was 'Film' de inspiratie. Voor 2017 werd het 'Circolit...euh?' over dilemma's, In 2018 dineerden wij bij 'Comme chez Cirque' en voor 2019 wordt het 'Heksenkronkels'. Variatie gegarandeerd!