Data en inschrijven

Krokusvakantie: er zijn drie korte specialisatiestages, voor deelnemers vanaf 9 jaar die al wat ervaring hebben in deze techniek. Je kan inschrijven voor 1, 2 of 3 stages.

  • maandag 24 en dinsdag 25 februari 2020: luchtacro: aparte groepen voor beginners en gevorderden, wel wat doorzettingsvermogen nodig
  • woensdag 26 februari 2020: koorddansen, funambule, slackline: je geraakt (bijna) zonder hulp over de kapel, en kan op een slackline blijven staan
  • donderdag 27 en vrijdag 28 februari 2020: jongleren. Voorwaarde: je kan al jongleren met drie balletjes

Paasvakantie: GECANCELED door corona :-(

  • van maandag 6 tot vrijdag 10 april 2020 is er een creatieweek. Dit is voor Circolito's vanaf 10 jaar die al enkele jaren circuservaring hebben en is dus eigenlijk een specialisatiestage. Op een week tijd maken ze onder begeleiding een echte voorstelling om te tonen tijdens het verjaardagsfestival op 17, 18 en 19 april.
  • van DINSdag 14 tot vrijdag 17 april 2020 is er week voor beginnende artiesten, met weinig of geen circuservaring, en met een uiteenlopende achtergrond. Er gaan ook kinderen van het vluchtelingencentrum deelnemen, en kinderen die nog niet heel goed Nederlands leren, etc... We weten uit ervaring dat een gemeenschappelijke gesproken taal niet belangrijk is, want iedereen spreekt Circus!

In de zomervakantie zijn er drie circusweken bij Circolito-Mechelen: We hopen dat deze weken kunnen plaatsvinden, eventueel in kleinere groepen. Zodra we zeker zijn dat de weken mogen doorgaan, en we kennen de beperkingen, dan komen er mogelijk nog weken bij in Mechelen, hou de website in de gaten! 

  • van maandag 6 tot vrijdag 10 juli 2020 (volzet)
  • van maandag 13 tot vrijdag 17 juli 2020
  • van maandag 3 tot 7 augustus 2020 (volzet)

De circusweek bij Circolito-Vilvoorde (in De Kruitfabriek, Steenkaai) vindt plaats van maandag 27 juli tot vrijdag 31 juli 2020.

Inschrijven kan hier.

In de kerst- en krokusvakantie zijn er specialisatiestages, en we verzorgen tijdens zowat alle vakanties ook circus-sportweken voor andere organisaties.