Details 2018

Het thema voor het kamp van 2019: Circalafiesta!

50 jaar na Woodstock, en naast festivalletjes als Werchter, Pukkelpop, Maanrock, Dour en Dranouter is er dit jaar een nieuw magisch festival, nl CIRCALAFIESTA!

Toitois en Dixi's, festivalbandjes, wringen om vooraan te staan bij de mainstage, foodtrucks en eetbonnen, onbekende bands op de zijpodia, sponsors, bekers oprapen (en eventueel een festivalliefje), meebrullen met teksten die je niet begrijpt, tentjes die dicht bij elkaar staan en die je 's avonds niet meer terugvindt... Je kan niet vroeg genoeg beginnen met fijne festivalherinneringen op te bouwen, nietwaar mama en papa? 

Daarom, en ook omdat het het 20ste Circolitokamp is, staat alles dit jaar in het thema 'Festival'!

Hieronder vind je alle informatie die nodig is om te weten waar je aan begint!

Slaap je in een tentPlaats je tent volgens de aanwijzingen van de begeleiders, in het juiste “slaapdorp”. Zet de tenten goed dicht bij elkaar want er is geen plaats te veel... (Grote tenten met weinig inwoners: niet doen! Vraag rond voor een kleiner tentje, of zoek wat extra medebewoners) Niet vergeteneigen tent met alles erop en eraan (check je stokken, tel je haringen, en kijk even na of er geen muizen in gekampeerd hebben...), matras (met pomp, zonder gaten en mét stopje!) of matje en slaapzak, slaapspullen, toiletgerief… Zaklamp niet vergeten! Het gaat echt niet warm zijn eind augustus. Een extra dekentje of een dikke trui meer is misschien geen luxe...

Slaap je in de slaaphoeve: Dan kan je een bed gaan kiezen in de slaaphoeve, we verdelen de bedden ook wat volgens leeftijd. Niet vergeten: een eigen hoeslaken voor over de matras is verplicht. Slaapzak of dekbed meebrengen, je eigen kussen, slaapgerief, toiletspullen, best ook een zaklamp,... 

Nadat je tent of je bed in orde is, verwachten we je aan de eetzaal en is het kamp echt begonnen. Volg de pijlen!

Elke dag zijn er verschillende circusworkshops om uit te kiezen, voor alle niveaus. Zowel beginners als specialisaten gaan zeker uitdagende workshops of trainingen vinden. We doen niet alleen maar circus. Er zijn grote spellen, een free podium, ... En 's avonds is er natuurlijk ook nog heel wat te beleven, tot we gaan slapen.

Er zijn drie leeftijdsgroepen, de oudsten mogen natuurlijk wat langer opblijven dan de jongsten... Opstaan gebeurt allemaal samen, elke dag word je op een andere manier gewekt!

Voor het lekkere eten rekenen we op de kookkunsten van Caroline en haar team: uitgebreid ontbijt, veel verse groenten, minstens één warme maaltijd per dag, een vieruurtje...

 BELANGRIJK - BELANGRIJK - BELANGRIJK!

  • Als je eigen circusmateriaal meebrengt MOET dat gemerkt zijn MET JE INITIALEN/OF JE NAAM. (een tekentje dat alleen jij herkent is NIET voldoende!) Stop alles samen in een zak of circuskoffer, en zet daar ook je naam op. (Circusmateriaal zonder naam krijgt meteen een grote C van Circolito!)
  • Wie zelf geen circusmateriaal heeft, moet niet wanhopen, er is genoeg materiaal van Circolito.
  • Speel jij een muziekinstrument? Zeker meebrengen als dat enigszins kan, want we gaan voor life muziek! (Wij zorgen ervoor dat de instrumenten veilig binnen opgeborgen worden en niet in de tenten moeten blijven!)
  • Een beetje zakgeld voor af en toe een drankje tijdens de pauze of ‘s avonds. Je kan dat geld bij het begin van het kamp afgeven en 'op de bank' zetten, per drankje gaat er dan 50cent af van je rekening. Wat je niet opgebruikte, krijg je op het einde terug.
  • Je SIS-kaart: stop ze in een dichtgeplakte envelop met je naam erop. Geef ze dinsdag meteen bij aankomst af, we geven ze zondag terug, en hebben ze hopelijk niet nodig.
  • Kledij: voldoende en warme speelkledij = sportieve kledij die vuil mag worden, en waarbij het geen ramp is als ze met een scheurtje ofzo terug komt. Het weerbericht ziet er niet echt schitterend uit, en het gaat frisjes zijn. Dus: regenjas (voor twee druppels blijven we niet binnen!), dikke warme truilange broek, en voldoende, sportief schoeisel zeker niet vergeten. T-shirts en ondergoed en korte broeken ook niet! (Ook bij mooi weer is het gras ’s morgens nat, dus met 1 paar schoenen kom je er echt niet.) Zwembroek zal niet nodig zijn. Jammer!
  • Anti-muggen-spul. Dat helpt vaak ook tegen teken. En aangezien we in een bos zitten en door gras lopen...
  • Ons adres (voor kaartjes en brieven, altijd leuk!): Weyneshof, Circolito, <naam deelnemer>, Weynesbaan 126, 2820 Rijmenam. Plannetje
  • Voor dringende gevallen kan je bellen naar Lieven: 0495 50 38 36

Op zaterdag is er omstreeks 14.30 het slotoptreden, met massa's topartiesten (zoals jij!). Iedereen is welkom, inkom is helemaal gratis! Na de voorstelling is er tijd om de tentjes en valiezen in te pakken, en geven we jullie terug mee met je ouders! 

Het wordt sowieso opnieuw een top-kamp!