Details

Het thema van het 21ste Circolitokamp is nog niet gekend!

Op deze pagina vindt u binnenkort alle nodige informatie. Voorlopig kunnen we dit al met zekerheid zeggen:

 • We verwachten je op zondag 23 augustus aan de hoofdingang van 'Weyneshof' (Weynesbaan 126, Rijmenam (Bonheiden)) Plannetje. Gelieve de aanwijzingen van de parkeerboys (m/v/x) goed op te volgen! 
 • Het kamp loopt ten einde op vrijdag 28 augustus. Dan keer je naar huis met nieuwe herinneringen, vaardigheden en vrienden voor het leven (en met een gegarandeerd slaaptekort ;-) ). Maar niet zonder eerst een slotoptreden te geven met massa's topartiesten (zoals jij!). Dan is iedereen welkom: (groot)ouders, vrienden, broers en zussen, ...Pas na de voorstelling is er tijd om de tentjes en valiezen in te pakken, en geven we jullie terug mee met je ouders! 

Over onze nachten

Slapen doen we in tenten. De jongsten kunnen ook kiezen voor de slaaphoeve (maar mogen zeker ook in een tent mee!).

Niet vergeteneigen tent met alles erop en eraan (check je stokken, tel je haringen, en kijk even na of er geen muizen in gekampeerd hebben...), matras (met pomp, zonder gaten en mét stopje!) of matje en slaapzak, slaapspullen, toiletgerief… Zaklamp niet vergeten! Het gaat echt niet warm zijn eind augustus. Een extra dekentje of een dikke trui meer is zeker geen luxe...

Slaap je in de slaaphoeve? Dan kan je een bed gaan kiezen in de slaaphoeve, we verdelen de bedden daar ook wat volgens leeftijd.
Niet vergeten: 
een eigen hoeslaken voor over de matras is verplicht. Slaapzak of dekbed meebrengen, je eigen kussen meebrengen, slaapgerief, toiletspullen, en best ook een zaklamp,... 

Over onze dagen 

Elke dag zijn er verschillende circusworkshops om uit te kiezen, voor alle niveaus. Zowel beginners als specialisaten gaan zeker uitdagende workshops of trainingen vinden. We doen niet alleen maar circus. Er zijn grote spellen, een free podium, ... En 's avonds is er natuurlijk ook nog heel wat te beleven, tot we gaan slapen.

Er zijn drie leeftijdsgroepen, de oudsten mogen natuurlijk wat langer opblijven dan de jongsten... Opstaan gebeurt allemaal samen, elke dag word je op een andere manier gewekt!

Voor het lekkere eten rekenen we op de kookkunsten van Caroline en haar team: uitgebreid ontbijt, veel verse groenten, minstens één warme maaltijd per dag, een vieruurtje...

 BELANGRIJK - BELANGRIJK - BELANGRIJK!

 • Als je eigen circusmateriaal meebrengt MOET dat gemerkt zijn MET JE INITIALEN/OF JE NAAM. (een tekentje dat alleen jij herkent is NIET voldoende!) Stop alles samen in een zak of circuskoffer, en zet daar ook je naam op. (Circusmateriaal zonder naam krijgt meteen een grote C van Circolito!)
 • Wie zelf geen circusmateriaal heeft, moet niet wanhopen, er is genoeg materiaal van Circolito.
 • Je identiteitskaart in een dichtgeplakte envelop met je naam erop. 
 • Kledij: voldoende en warme speelkledij = sportieve kledij die vuil mag worden, en waarbij het geen ramp is als ze met een scheurtje ofzo terug komt. Aangezien dit België is, en het klimaat het ook niet meer zo goed weet, moeten we een beetje op alles voorbereid zijn. Zeker meebrengen: regenjas (voor twee druppels blijven we niet binnen!), dikke warme trui, lange broek, en voldoende, sportief geschikt schoeisel zeker niet vergeten. T-shirts en ondergoed en korte broeken ook niet! (Ook bij mooi weer is het gras ’s morgens nat, dus met 1 paar schoenen kom je er echt niet.) Vraag even aan Frank of Sabine of er een kans is dat we een zwembroek nodig hebben, en stop ze in dat geval in de valies! ZET. OVERAL. JE. NAAM. OF. INITIALEN. IN! 
 • Anti-muggen-spul. Dat helpt vaak ook tegen teken. En aangezien we in een bos zitten, door gras lopen en er vaak ook een muggenfestival plaatsvindt in het Weyneshof wanneer wij daar zijn: zeker meenemen!
 • Zaklamp om 's nachts de ToiTois en de Dixies te vinden.
 • We zijn niet verantwoordelijk voor dure spullen zoals telefoons enzo die kwijt geraken of stukgaan omdat er iemand gaat opstaan in een donkere, al dan niet heel netjes opgeruimde tent. En we willen niet de verantwoordelijkheid nemen om 100 telefoons veilig bij te houden. Dus... beter niet meebrengen, of op eigen risico!
 • Ons adres (voor kaartjes en brieven, altijd leuk!): Weyneshof, Circolito, <naam deelnemer>, Weynesbaan 126, 2820 Rijmenam. Plannetje
 • Voor dringende gevallen kan je bellen naar Lieven: 0495 50 38 36

We hebben al 20 jaar geoefend, dus ook dit jaar wordt het zeker een heerlijk geschift en onvergetelijk kamp!