Algemene info

Het thema van het CircoliTOONweekend 2018 is...

Op zaterdagnamiddag 2 februari  en op zondag 3 februari 2018 serveren alle lesgroepen een lekker, origineel, hoogstaand, verfijnd, grappig maar altijd heel smakelijk zelfgemaakt nummer, op een bedje van - hopelijk - een luid applaus door een enthousiast publiek.

Hier zie je welke lesgroep wanneer zal optreden.

'Circus in Scènes' is de avondvoorstelling op zaterdag, om 19.30u. Vanaf september hebben een aantal jongeren op dinsdagavond gecreëerd, geoefend, aangepast en feedback gevraagd. Tijdens Circus in Scènes brengen zij hun nummers, in première. En we zijn heel fier om onze twee productiegroepen op het podium te brengen. De 10 jonge artiesten van Cent Percent brengen hun allereerste voorstelling. De jongeren van Rrrush hebben al wat meer ervaring, zij brengen de voorstelling 'It takes two' waarmee ze tijdens 'Theater op de Markt' in Neerpelt een pak bewondering oogstten. En we nodigen twee jonge, professionele, internationale, veelbelovende circusgezelschappen uit, die alletwee een belangrijk stukje Circolito in zich hebben! Een avond die méér dan de moeite waard zal zijn! Meer info

Tussen de optreedblokken in, en voor en na Circus in Scènes ben je welkom in het cafetaria.

Waar? In de theaterzaal van het Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, Mechelen. Je kan parkeren op de speelplaats.

Kaarten reserveren? 

  • Je kan geen kaarten reserveren voor de optredens van de lesgroepen overdag. Je betaalt gewoon aan de kassa. Volwassenen: 4€, jongeren: 2€, Circolito-artiesten (die tijdens het weekend optreden): gratis. Je betaalt maar 1 keer, en kan dan naar alle optreed-blokken komen kijken.
  • Je kan wel kaarten reserveren voor de avondvoorstelling 'Circus in Scènes', zaterdag om 19.30u. Volwassenen 8€, jongeren 4€, Circolito-artiesten (die tijdens het weekend optreden): gratis. En je krijgt dan meteen ook toegang tot alle optreed-blokken overdag!

Stuur een mailtje naar info@circolito.be met

  • de naam (onder die naam leggen we de kaarten klaar)
  • het aantal volwassenen
  • het aantal jongeren (<26 jaar)
  • het aantal Circolito-artiesten
  • leggen we de kaarten klaar, of haal je ze vooraf af bij Circolito? (waardoor je de dag zelf niet langs de kassa moet passeren!)