Lessenrooster en prijzen

Bij Circolito werken we met kleine lesgroepen, zodat de lesgevers en de assistent-lesgevers de leerlingen echt goed leren kennen en kunnen begeleiden. Het gevolg is een erg uitgebreid lessenrooster.

lessenrooster 17-18

Download het lessenrooster 2017-2018 als pdf

Je schrijft in voor een heel jaar en je betaalt ook voor een heel jaar. Indien gewenst kan je wel in schijven betalen.

Het lesgeld is zo opgebouwd dat er een korting is voor gezinnen en een grotere korting voor leerlingen die meerdere lessen willen volgen.

  • Een les van 1 uur per week kost 150 euro voor het hele jaar voor de eerste leerling van een gezin, 100 euro voor de tweede en 70 euro voor de derde leerling uit het gezin.
  • Een les van 1,5 uur per week kost 185 euro voor het hele jaar voor de eerste, 135 euro voor de tweede en 105 euro voor de derde leerling uit hetzelfde gezin.
  • De kleutercircuslessen zijn samen met mama of papa en kosten 185 euro voor 1 uur per week.
  • Als een leerling meerder lessen volgt, betaalt hij 70 euro voor een bijkomende les van 1 uur per week of 105 euro voor een bijkomende les van 1,5 uur per week.
  • De workshopreeksen voor volwassenen kosten 50 euro voor een reeks, 90 euro voor twee reeksen, 120 euro voor drie reeksen of 140 euro voor alle vier de reeksen.

Kortingen:

 uitpas kansentarief  VTP

Er is een korting van 50% voor houders van een UITpas met kansentarief (in Mechelen), en 80% korting voor houders van een Vrijetijdspas (in Vilvoorde) 

Als het lesgeld een reden is om niet in te schrijven, maar je wil wel heel graag circuslessen volgen, neem dan zeker contact op met Lieven. Samen vinden we ongetwijfeld een oplossing.