Proefles-week

Een proef-les: lekker!

Van woensdag 2 mei tot en met dinsdag 8 mei 2018 is er onze 'PROEFLES-week'. Dan kan iedereen eens komen mee-circussen in een les, in Mechelen, Lier, Putte of Vilvoorde. De perfecte kans voor wie zich voor volgend atelierjaar misschien wil inschrijven, maar ook voor Circolito's die eens willen zien hoe het er in de specialiteitslessen aan toe gaat. Alle lessen, van kleuters tot volwassenen, zijn deze week proef-lessen!

De inschrijvingen starten ergens halverwege mei. Hou Facebook en nieuwsbrief in de gaten voor het juiste moment.

In de multilessen kan je meedoen met de lessen die voor jouw leeftijd bedoeld zijn. Je kan gewoon naar zo'n les komen tijdens de proefles-week, maar een mailtje sturen naar info@circolito.be met vermelding van welke les je wil komen meedoen mag ook. Op het lessenrooster zie je welke lessen wanneer zijn. Er staat ook bij voor welke leerjaren de lessen bedoeld zijn. (Je kiest best de les waar je volgend jaar zou inzitten. Dus als je volgend jaar in het 4de leerjaar zit, kies dan voor een 'Circo'-les.) Op de pagina 'multilessen' vind je wat er in de multilessen aan bod komt, en hoe de groepen verdeeld zijn in Mechelen, Lier, Putte en Vilvoorde .

Voor de specialisatielessen is het wat anders: voor de specialisatieles eenwieler moet je geen voorkennis hebben, en voor impro-theater (voor jongeren vanaf 10 jaar of volwassenen), basisacro of circustheater en clownerie ook niet. Je kan dus gewoon naar die les komen.

Voor jongleren moet je al met drie ballen kunnen jongleren. Voor (lucht)acro A moeten we samen even kijken of je genoeg ervaring hebt om daar mee te doen. Als je naar een van deze open-lessen wil komen, stuur dan eerst een mailtje naar info@circolito.be, dan kunnen we even overleggen. 

LET OP: het lessenrooster gaat volgend atelierjaar 2018-2019 ingrijpend veranderen!