Proefles-week

Een proef-les: lekker!

Van donderdag 2 mei tot en met woensdag 8 mei 2019 is er onze 'PROEFLES-week'. Dan kan iedereen eens komen mee-circussen in een les, in Mechelen, Lier of Vilvoorde. De perfecte kans voor wie zich voor volgend atelierjaar misschien wil inschrijven, maar ook voor Circolito's die eens willen zien hoe het er in de specialiteitslessen aan toe gaat. Alle lessen, van kleuters tot volwassenen, zijn deze week proef-lessen!

De inschrijvingen voor het circusjaar 2019-2020 starten vlak erna. Hou Facebook en nieuwsbrief in de gaten voor het juiste moment.

In de multilessen kan je meedoen met de lessen die voor jouw leeftijd bedoeld zijn. Je kan gewoon naar zo'n les komen tijdens de proefles-week, maar een mailtje sturen naar info@circolito.be met vermelding van welke les je wil komen meedoen mag ook. Op het lessenrooster zie je welke lessen wanneer zijn. Er staat ook bij voor welke leerjaren de lessen bedoeld zijn. (kleuters die nu in de derde kleuterklas zitten, kiezen best voor een Harlekijn-les. Volgend jaar gaan ze immers zonder papa of mama komen meedoen. De anderen kiezen best de les van hun huidige leerjaar) Op de pagina 'multilessen' vind je wat er in de multilessen aan bod komt, en hoe de groepen verdeeld zijn in Mechelen, Lier en Vilvoorde .

Voor de specialisatielessen impro-theater of basisacro moet je geen voorkennis hebben. Voor eenwieler A is dat ook niet nodig (als je al heel goed kan eenwieleren, kom je best naar Eenwieler B of Eenwielerbasket.) Je kan gewoon naar die lessen komen. En ook voor jongleren zijn er verschillende niveuas. Voor Juggler A moet je alleen maar WILLEN kunnen jongleren. Geen voorkennis nodig. Juggler A is de les waar je met drie balletjes leert jongleren (en daarna met kegels en ringen), en waar je ook diabolo en flowerstick (bij)leert. (Wie al vlot met drie ballen kan jongleren, kan wellicht meteen meedoen in juggler B, op hetzelfde tijdstip).

Voor luchtacro A, Acro A en Parcours A (dat wordt een nieuwe les) moet je wél vooraf contact opnemen, zodat we samen kunnen bekijken of je al het goede niveau hebt om veilig te kunnen meedoen in die lessen.