Tegemoetkoming mutualiteiten

Papierwerk... 

... is niet onze meest favoriete bezigheid.

Veel mutualiteiten betalen een stukje terug van het inschrijvingsgeld voor circusweken, het kamp of de wekelijkse lessen, en daar zijn altijd ondertekende en afgestempelde formulieren voor nodig. Uiteraard vullen we die graag in.

Om het voor ons toch wat gemakkelijk te maken, vragen we om de formulieren al zoveel mogelijk zelf in te vullen

En verder:

- Als je langskomt, en er is iemand aanwezig op kantoor: we ondertekenen het formulier meteen, en zetten onze stempel er op.

- Als je niemand aanwezig is op het kantoor: laat de brief niet zomaar achter in de bus of bij de lesgever. De brief kan hier kwijtgeraken, de lesgever vergeet volgende week misschien om hem mee te geven, je kind vergeet hem af te geven of geraakt hem onderweg kwijt... Kijk hieronder even wat je best wél doet.

- Als je niet kan langskomen of er is niemand op het kantoor: stop de brief in een enveloppe, en stop er een voldoende gefrankeerde en aan jezelf geadresseerde enveloppe bij. Opsturen of in de bus stoppen. Wij ondertekenen en zetten er een stempel op, en sturen hem meteen terug. Minste kans op foutjes op deze manier...

(De brief naar ons doormailen betekent dat wij hem moeten afprinten, ondertekenen en afstempelen, dan weer inscannen en terugmailen... Da's erg tijdrovend als je weet dat we bijna 500 leerlingen hebben, en nog eens meer dan 250 deelnemers aan circusweken en -kampen...)

Dankuwel!