Verjaardags-feestje

Een circusshow als verjaardagscadeau.

Circolito zorgt voor een goede circuscoach, uitnodigingen, veel circusmateriaal en een cadeautje voor de jarige. Jij zorgt voor de beste vrienden en vriendinnen, en een hapje en drankje voor tijdens de pauze.

Samen oefenen we verschillende circustechnieken in: Bordjes draaien, diabolo's gooien en opvangen, jongleren met doekjes of balletjes, flowersticks, ballopen en/of tonlopen, wat acrobatie...

Op het einde laat iedereen zijn favoriete trucjes zien. Een kwartiertje voor het einde nodigen we de ouders van de gastkinderen terug uit, zij zijn het publiek voor de voorstelling. En jij bent de circusdirecteur, met hoge hoed, die zijn artiesten aankondigt (en zelf ook wat straffe dingen laat zien, natuurlijk.)

Stan met hoge hoed

De feestjes kunnen bij Circolito in Mechelen georganiseerd worden, of op verplaatsing (bij je thuis, in een sportzaaltje...)

Als de feestjes bij Circolito in Mechelen plaatsvinden, dan versieren wij de zaal voor het optreden, dan zijn alle deelnemers verzekerd, en dan zijn er wat extra technieken mogelijk. Want in Mechelen hebben we ook trapezes, een Chinese mast en de loopkabel. Het feestje duurt 3 uur, met een kleine pauze. Je kan zelf iets meebrengen om tijdens de pauze te trakteren: een stuk cake, wat snoep, koffiekoeken, frisdrank... We hebben geen tafels, dus het is best iets eenvoudigs, 'uit het vuistje'. Je kan wel onze herbruikbare gekleurde drinkbekers gebruiken.

De feestjes bij Circolito kunnen vooral op zondag, in de voor- of namiddag. In de vakanties kan het soms ook op zaterdag. Of op losse vakantiedagen, als er hier geen gewone lessen zijn. 

1 lesgever kan een groep tot maximaal 15 deelnemers (jarige inbegrepen) begeleiden. Als jullie met meer zijn, voorzien we ook een assistent-lesgever. Het maximum voor 1 groep is 20 deelnemers. Vanaf meer dan 20, splitsen we de groep, en zijn er 2 lesgevers nodig. De 2 groepen oefenen dan apart, maar kunnen wel samen optreden.

'n Circusfeestje bij je thuis kan ook, als er voldoende ruimte is (reken toch op zeker 80m² voor een groep van 15 kinderen, en ook wat hoogte, voor de diabolo's.) Bij mooi weer kan het zeker ook in de tuin. 

Omdat we op verplaatsing geen trapezes, loopkabel en mast hebben, duurt de activiteit meestal maar 2,5 uur. Alle andere technieken zijn hetzelfde als bij Circolito.

Verjaardagsfeestjes kunnen vanaf 7 jaar, maar misschien is wat langer wachten geen slecht idee, iets oudere artiestjes hebben er nog veel meer aan!