Circusweek Vilvoorde

Ook een circusweek in Vilvoorde

Deze zomervakantie is er ook een Circolito circusweek in onze locatie in Vilvoorde: de Kruitfabriek, Steenkaai 44D, Vilvoorde. De week loopt van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2019.

Alle technieken komen aan bod: bal- en tonlopen, trapeze en doek, koorddansen en steltlopen, eenwieleren en rolla bolla, jongleren met doekjes, balletjes, ringen (en misschien zelfs kegels), diabolo en flowerstick, acrobatie en circustheater, ... 

We werken in twee groepen, min of meer volgens leeftijd, zodat iedereen genoeg uitdagingen krijgt.

Er zijn elke dag lessen van 9 tot 16u, met een middagpauze rond 12u, en een korte pauze in de voor- en namiddag. Er is opvang tussen 8u30 en 17u.

Op het einde van de week, om 15u, is er een optreden om te laten zien wat we geleerd hebben! Ouders, broers en zussen, buurvrouwen en de meester van op school, ... : iedereen welkom, inkom is gratis!

Prijzen:

  • Deze multi-circusweek kost standaard 115€. Voor Circolito-leerlingen die afgelopen jaar de wekelijkse lessen volgden is er 15€ korting. Bijkomende deelnemers uit hetzelfde gezin krijgen 10€ korting. 
  • Kinderen uit Vilvoorde die een Vrijetijdspas hebben, krijgen een grote korting. Zij betalen slechts 23€ voor de hele week 
  • Heb je geen Vrijetijdspas (Vilvoorde), maar is het inschrijvingsgeld wel een probleem, neem dan even contact op met lieven@circolito.be, dan zoeken we naar oplossingen.

Attesten:

  • Als je mutualiteit een tussenkomst voorziet voor deelname aan sportkampen, dan ondertekenen we graag de papieren daarvoor. Lees hier wat je dan moet doen.
  • Ouders van deelnemers die nog geen 12 zijn, kunnen in het voorjaar een fiscaal attest voor kinderopvang vragen voor circusweken van het afgelopen jaar.

Inschrijven kan hier.