Wie we zijn

Een grote familie

Circusatelier Circolito vzw Mechelen, roepnaam Circolito, is een vzw. Dat betekent dat de leden van de Algemene Vergadering de basis onze organisatie vormen. Die mensen kiezen een Raad van Bestuur, en het is de Raad van Bestuur die de werknemers van Circolito aanneemt. Naast de mensen in dienst zijn er een aantal freelance-lesgevers, en een grote groep vrijwilligers die als lesgever of assistent-lesgever Circolito mee vorm geven.

Algemene Vergadering: Petra Goossens, Ann Van Meensel, Ward Caes, Jurgen De Loenen, Ilse Janssens, Filip Duez, Anja Bonte, David Liekens en de leden van de Raad van Bestuur.

Raad van Bestuur: Dominik Planckaert (voorzitter), Jeronimo Terrones (ondervoorzitter), Herman Beyens (penningmeester), Caroline Moens en Tom Pyck

Werknemers: Raf Vanden Ameele (lesgever), Mieke Gielen (lesgeefster en beleidsmedewerker, internationale contacten), Immele Bosman (administratie), Lieven Leemans (lesgever en coördinator)

Vrijwilliger administratie: Marie-Josée Beutels

Free lance lesgevers: Geert Van Obberghen, Tom Pyck, Sofie Van Mieghem, Sander Van Nerom, Annelies Beuls, Johan Wuyts

Assistent-lesgevers 2013-2014: Donald Voortmans, Felix Voortmans, Greet Van Hilst, Khaila van Straeten, Mathilde Van Baekel, Michiel Stragier, Lotte Peeters, Naomi Karels, Rowin D'Hollander, Robin Withofs, Sara Van Rompay, Sam Pringuet, Toon Witters, Rens Planckaert, Seppe De Loose, Simon Volckaert, Tom Bronders, Wout Deneyer, Zjef De Loose

begeleiders op kamp