Open-Les-Week

van 25 tot 30 april is er open les week. Dan kan iedereen die wil een les komen meevolgen. Dan weet je meteen of Circolito iets voor jou is!


Van maandag 25 april tot en met zaterdag 30 april 2016 is er onze 'proefles-week'. Dan kan iedereen eens komen meedoen met een les. Een fijne kans voor onze leerlingen om aan een vriendje te laten zien wat we hier zoal uitspoken, maar ook een goede proefles voor wie zich voor volgend atelierjaar wil inschrijven.

In de multilessen kan je meedoen met de lessen die voor jouw leeftijd bedoeld zijn. Je kan gewoon naar zo'n les komen tijdens de open-les-week. Op het lessenrooster zie je welke lessen wanneer zijn. Er staat ook bij voor welke leerjaren de lessen bedoeld zijn. (Je kiest best de les waar je volgend jaar zou inzitten. Dus als je volgend jaar in het 4de leerjaar zit, kies dan voor een Circo-les.)

Op de pagina 'multilessen' vind je wat er in de multilessen aan bod komt, en hoed e groepen verdeeld zijn in Mechelen, Lier, Putte en Vilvoorde .

Voor de specialisatielessen is het wat anders: voor de specialisatieles eenwieler moet je geen voorkennis hebben, en voor basisacro of circustheater en clownerie ook niet. Je kan dus gewoon naar die les komen.

Voor jongleren moet je al met drie ballen kunnen jongleren. Voor (lucht)acro A moeten we samen even kijken of je genoeg ervaring hebt om daar mee te doen. Als je naar een van deze open-lessen wil komen, stuur dan eerst een mailtje naar info@circolito.be, dan kunnen we even overleggen.


Racties (0)


Add a Comment

Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: