bij Circolito

Trapeze en mast als extra uitdaging bij de geleide initiatie

Groepen tot maximaal 80 leerlingen tegelijk kunnen ook naar Circolito komen. We werken met groepen van 20 leerlingen per lesgever.

We raden dan wel een minimum van 2 lesuren aan.

Dezelfde technieken van een geleide initiatie op verplaatsing komen aan bod: Chinese bordjes, diabolo's, flowerstick, jongleren met doekjes en balletjes, ballopen, tonlopen, rolla bolla, pedalo, eenwieler, acrobatie...

Maar hier hebben we meer loopballen en looptonnen en meer matten voor meer acro. En vooral: er zijn ook trapezes, een koorddansinstallatie, 6 meter hoge Chinese masten en trampolines om trucs in te doen (en allemaal veilig, want er liggen dikke valmatten onder.naast). Extra uitdagend!

Voor kinderen vanaf 7 jaar, er is geen bovengrens.

Voor sportdagen werken we regelmatig samen met de klimzaal (www.klimkaffee.be) die ook in 'Den Hangar' gevestigd is, en het skatepark (www.skatehouse.be) vlak voor de deur. We kunnen een doorschuif-systeem voorzien, waarbij drie groepen afwisselend circussen, klimmen en skaten. Perfect voor iets oudere leerlingen uit het lager onderwijs, en leerlingen uit het middelbaar.

Als je een hele dag komt, kan er op de site ook gepicknicked worden.

Meer info, beschikbaarheid en prijzen: info@circolito.be