Circusweek Vilvoorde

Ook circusweken in Vilvoorde

Onze locatie in Vilvoorde, in de Kruitfabriek (Steenkaai 44D, Vilvoorde) staat helemaal klaar om jullie te ontvangen voor een hele week circus! 

Alle technieken komen aan bod: bal- en tonlopen, trapeze en doek, koorddansen en steltlopen, eenwieleren en rolla bolla, jongleren met doekjes, balletjes, ringen (en misschien zelfs kegels), diabolo en flowerstick, acrobatie en circustheater, ... 

  • Krokusvakantie: van maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart 2022
  • Zomervakantie: van maandag 25 tot en met vrijdag 29 juli 2022

Er zijn elke dag lessen van 9 tot 16u, met een middagpauze rond 12u, en een korte pauze in de voor- en namiddag. Er is opvang tussen 8u30 en 17u.

Op het einde van de week, om 15u, is er meestal een optreden om te laten zien wat we geleerd hebben! Ouders, broers en zussen, buurvrouwen en de meester van op school, ... : iedereen welkom, inkom is gratis!

Prijzen:

  • Deze multi-circusweek kost standaard 115€. Voor Circolito-leerlingen die afgelopen jaar de wekelijkse lessen volgden is er 15€ korting. Bijkomende deelnemers uit hetzelfde gezin krijgen 10€ korting. 
  • Kinderen uit Vilvoorde die een Vrijetijdspas hebben, krijgen een grote korting. Zij betalen slechts 23€ voor de hele week 
  • Heb je geen Vrijetijdspas (Vilvoorde), maar is het inschrijvingsgeld wel een probleem, neem dan even contact op met lieven@circolito.be, dan zoeken we naar oplossingen.

Attesten:

  • Ouders van deelnemers die nog geen 14 zijn, krijgen een fiscaal attest voor kinderopvang.

Inschrijven kan hier.