Circolito
Beton! Sociaal Huis

Beton! Hoop doet spelen

2 juli 2024
In samenwerking met Sociaal Huis organiseert Circolito deze zomer Beton! Een circusweek voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar die circus willen ontdekken, nieuwe vrienden willen maken en tegelijkertijd willen leren hoe ze met lastige situaties kunnen omgaan.

Doe deze zomervakantie mee met onze circusweek 'Beton!'

 

Ben jij tussen de 8 en de 12 jaar?

Wil je circus spelenderwijs ontdekken?

Kom je weleens moeilijke situaties tegen?

 

Hoop doet spelen! Kom spelen, ontdekken, circussen en vooral heel veel plezier maken! Elke middag zorgen we voor een gezonde snack en lunch. Terwijl we circussen, bouwen we ook aan HOOP. Als je ergens tegenaan loopt - of dat nu in het circus is of thuis - geven we je handige tips en tricks om daar hoopvol mee om te kunnen gaan. Doe jij ook mee met onze Circusweek?

 

Maandag 22 t.e.m. vrijdag 26 juli 2024
Elke dag van 9u30 tot 16u30
Circolito, Douaneplein 8 in Mechelen

Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar leen@circolito.be of neem contact op met jouw hulpverlener van het sociaal huis en zij regelen de rest.

 

 

Beton! is geïnspireerd door TaRMak van Ell Circo D’ell Fuego, een circustraject voor kinderen en jongeren in een kwetsbare thuissituatie.
Foto: Yuri van der Hoeven

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief