Circolito
Circolito toont

CircoliTOONweekend

Het CircoliTOONweekend is hét weekend waarin alle lesgroepen van Circolito tonen wat ze in hun mars hebben. Na 2 jaar zonder door corona, is het CircoliTOONweekend helemaal terug op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2023! 

Zo gaat het er aan toe!

Meer dan 600 artiesten op de scène!

Tijdens het CircoliTOONweekend tonen alle lesgroepen wat ze in hun mars hebben. Alle leerlingen uit de wekelijkse lessen krijgen de kans om te schitteren voor een enthousiast publiek. Elk jaar kiezen we een ander thema, en gebruiken dat als inspiratie voor de vele nummers. De lesgevers en assistenten brainstormen samen met de leerlingen, en samen puzzelen ze een nummer in elkaar. De nummers van de multi-lessen wisselen af met de specialisatielessen, de oudere artiesten met de jongsten, de grotere groepen met kleinere, en zo krijgt ons publiek een mooi overzicht van Circolito.

Waar? Het CircoliTOONweekend gaat door in het Sint-Romboutscollege (Veemarkt 56, 2800 Mechelen)

De voorbije jaren

In 2014 was het thema 'de kermis', in 2015 gingen we voor 'Gejongleerd is goed gedaan!' en voor 2016 was 'Film' de inspiratie. Voor 2017 werd het 'Circolit...euh?' over dilemma's, In 2018 dineerden wij bij 'Comme chez Cirque' en voor 2019 was het 'Heksenkronkels'. In 2020 bestond Circolito 20 jaar, en dus was het thema FEEST! Variatie gegarandeerd! 

Een maand na het toonweekend deed corona het licht een tijdje uit... Ook in het voorjaar van 2021 was het niet mogelijk om met veel enthousiaste Circolitofans samen te komen om de artiesten toe te juichen. Dus voor het eerst in jaren was er geen toonmoment. In 2022 werd het spannend, maar was het opnieuw niet mogelijk om het toonweekend door te laten gaan. :-(

Maar op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2023 is het CircoliTOONweekend terug met als thema "Welles! Mythes!". Alle acts van de lesgroepen vinden hun inspiratie in oude mythes en legendes! Heel graag tot dan.

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design