Circolito
Vakantieaanbod

Circolitokamp

Het Circolito-kamp is al vanaf ons onstaan in 2000 een vaste waarde! Op het einde van de zomervakantie verhuizen we al het circusmateriaal naar Rijmenam, zetten we wat grote en veel kleine tenten op, en hebben we een volle week circusplezier met meer dan 100 deelnemers tussen 10 en 17 jaar, 20 lesgevers en enkele gastlesgevers, een onovertroffen keukenteam, meer dan 120 verschillende workshops voor alle niveaus, circustechnieken die je misschien nog nooit deed, activiteiten met een hoek af, optredens, elk jaar een nieuw en prettig gestoord thema, … het Circolito-kamp is moeilijk te beschrijven. Je moet er gewoon bij zijn!

Voor wie?

Het kamp is voor artiesten van 10 tot 17 jaar. (voor 2024: geboren in 2014, …, 2007) Er zijn workshops voor alle niveaus, zelfs heel straffe artiesten vinden er nog genoeg uitdagingen en leren een heel pak bij: bascule, doek, trapeze, airtrack, eenwieler, stelten, roue cyr, jongleren (met balletjes, kegels, fakkels, …), diabolo, slackline, funambule, impro, porté, parkour, … en nog veel meer!

Iedereen blijft slapen. De jongsten kunnen kiezen voor een bed in de slaaphoeve of een eigen tentje, de meeste deelnemers en begeleiders slapen in een tentje dat ze zelf meebrengen.

Wanneer en waar?

In 2024 loopt het kamp van zondag 18 augustus, 14u tot vrijdag 23 augustus, 16u.

Het Circolito-kamp vindt altijd plaats in het Weyneshof in Rijmeman (Bonheiden). Veel speelruimte, een mooi speelbos, plaats voor de grote tent en een hele hoop slaaptentjes, genoeg plaatsjes om veel verschillende circusworkshops te organiseren, een goed uitgeruste keuken, een eetzaal binnen, …

Afgelopen jaren

We gaan al op kamp sinds 2000, dus er zijn al héél wat kampen (en kampthema's) gepasseerd! Hier vind je een lijstje van de laatste paar jaar, ge weet wel, voor de nostalgie enzo:

Het thema van 2023 was 'ARGH You okay?'

Kom je ook naar onze Piratenconventie?*

*Belangrijk: Come as you ARGH! Je moet je geen onverschrokken vechtersbaas voelen om piraat te zijn. Op onze conventie zijn alle piraten welkom, ook diegene die bang zijn van vogels in het algemeen en papegaaien in het bijzonder, die flauw vallen als ze bloed zien of die in paniek geraken op het water of in het kraaiennest!

Het thema van het kamp van 2024 gaat pas een beetje na de paasvakantie bekend worden. Maar de inschrijvingen starten al vroeger, en dan vind je ze hieronder...

Bereid je al maar voor...

Prijzen

Het Circolitokamp kost standaard 215€. Er is korting voor leerlingen van Circolito die ingeschreven zijn in de wekelijkse lessen. Ook bijkomende deelnemers uit hetzelfde gezin krijgen korting. Alle details hierover vind je bij veelgestelde vragen. We werken ook met korting voor houders van een UITpas met kansentarief (Mechelen) of een Vrijetijdspas (Vilvoorde).

Als je een uniek kamp-t-shirt bestelt, komt er 10€ bij.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij