Circolito
Vakantieaanbod

Circolitokamp

Het Circolito-kamp is al vanaf ons ontstaan in 2000 een vaste waarde! Tegen het einde van de zomervakantie verhuizen we al het circusmateriaal naar Rijmenam, zetten we wat grote en veel kleine tenten op, en hebben we een volle week circusplezier.

Meer dan 100 deelnemers tussen 10 en 17 jaar, 20 vaste lesgevers en enkele gastlesgevers, een onovertroffen keukenteam, meer dan 120 verschillende workshops voor alle niveaus, circustechnieken die je misschien nog nooit kon uitproberen, activiteiten met een hoek af, optredens, elk jaar een nieuw en prettig gestoord thema, een grote voorstelling op het einde, … het Circolito-kamp is moeilijk te beschrijven. Je moet er gewoon bij zijn!

Voor wie?

Het kamp is voor artiesten van 10 tot 17 jaar. (voor 2022: geboren in 2012, …, 2005) Er zijn workshops voor alle niveaus, zelfs heel straffe artiesten vinden er nog genoeg uitdagingen en leren een heel pak bij: bascule, doek, trapeze, airtrack, eenwieler, stelten, roue cyr, jongleren (met balletjes, kegels, fakkels, …), diabolo, slackline, funambule, impro, porté, parkour, … en nog veel meer!

Iedereen blijft slapen. De jongsten kunnen kiezen voor een bed in de slaaphoeve of een eigen tentje, de meeste deelnemers en begeleiders slapen in een tentje dat ze zelf meebrengen.

Wanneer en waar?

In 2022 loopt het kamp van maandag 22 augustus tot zaterdag 27 augustus, 16u.

Het Circolito-kamp vindt altijd plaats in het Weyneshof in Rijmeman (Bonheiden). Veel speelruimte, een mooi speelbos, plaats voor de grote tent en een hele hoop slaaptentjes, genoeg plaatsjes om veel verschillende circusworkshops te organiseren, een goed uitgeruste keuken, een eetzaal binnen, …

Afgelopen jaren

We gaan al op kamp sinds 2000, dus er zijn al héél wat kampen (en kampthema's) gepasseerd! Hier vind je een lijstje van de laatste paar jaar, ge weet wel, voor de nostalgie enzo:

En het thema van dit jaar is... CIRCOLORE!

Het thema werd door een beetje geheimzinnig bekendgemaakt bij de deelnemers, ze moesten even een 'painting by numbers' schilderijtje maken...

Het wordt dus niet alleen een creatief, veelzijdig, plezant en leerrijk kamp, maar ook nog eens extra kleurrijk. En dat ga je op elk vlak heel letterlijk mogen nemen! Wit, grijs en zwart, daar doen we gewoon niet aan mee tijdens Circolore, hét kamp van de zomervakantie!

Bereid je maar al voor …

Prijzen

Het Circolitokamp kost standaard 215€. Er is korting voor leerlingen van Circolito die ingeschreven zijn in de wekelijkse lessen. Ook bijkomende deelnemers uit hetzelfde gezin krijgen korting. Alle details hierover vind je bij veelgestelde vragen. We werken ook met korting voor houders van een UITpas met kansentarief (Mechelen) of een Vrijetijdspas (Vilvoorde).

Als je een uniek kamp-t-shirt bestelt, komt er 10€ bij.

Inschrijven

De inschrijven voor circusjaar 2022-2023 starten op maandag 9 mei om 19u00 stipt. Maar voor de circusweken en het kamp kan je nu al inschrijven

Zit je met vragen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen. Als inschrijven via de computer niet zo goed lukt, kan je altijd even bellen naar: 015 33 07 34

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design