Circolito
Circolito op aanvraag

Circusfeestjes

Circus is plezier, circus is laten zien, circus is applaus…

En dus ook een heel fijne manier om een feestje op te vrolijken. Je kan natuurlijk een professionele artiest uitnodigingen, maar het is nog veel fijner om zélf circusartiest te zijn. Wij zorgen voor een hoop circusmateriaal en een goede circusbegeleider. We oefenen de verschillende circustechnieken in, en brengen op het einde allemaal samen een mooie voorstelling!

Verjaardagsfeestje

Nodig je vrienden uit en breng ze mee naar Circolito voor een onvergetelijk circus-verjaardagsfeestje! Samen oefenen we verschillende circustechnieken, en op het einde - wanneer de ouders terugkomen, laat iedereen zijn favoriete trucjes zien. En jij bent de circusdirecteur, met hoge hoed, die de artiesten aankondigt (en zelf ook wat straffe dingen laat zien, natuurlijk.)

We zorgen voor een gepersonaliseerd circuscadeautje voor de jarige(n), voor een ervaren begeleider en voor een hoop circusmateriaal om mee te oefenen. 

De feestjes kunnen bij Circolito georganiseerd worden: in de ‘groene zaal’ van Den Hangar in Mechelen, in onze circuszaal in de Kruitfabriek in Vilvoorde of in de circuszaal van Circus Punt in Sint-Niklaas. Feestjes op verplaatsing - bij je thuis, in een sportzaaltje, … - kunnen ook als er genoeg plaats is.

De activiteit duurt ongeveer 3 uur, met ergens in het midden een pauze om even op adem te komen, pakjes te openen en snel iets te eten en te drinken.

Communie- of lentefeest

Wij brengen al het circusmateriaal mee, en een cadeautje voor het feestvarken. Samen maken we kennis met verschillende circustechnieken: bordjes draaien, diabolo’s gooien en opvangen, jongleren met doekjes of balletjes, flowersticks, ballopen en/of tonlopen, wat acrobatie…Op verplaatsing hebben we natuurlijk geen trapezes of een mast. De loopkabel kan eventueel wel bijgehuurd worden.

De deelnemers zijn dan meestal niet allemaal even oud, maar da’s geen probleem. Zelfs ooms en tantes, en oma en opa, mogen tussendoor eens komen proeven van de circustechnieken. Kleuters kunnen ook meedoen als hun ouders in de buurt blijven om hen te helpen.

We kunnen in onze planning pauzes voorzien voor het dessert en de koffie, de voorstelling kan het feest afsluiten.

Met de kinderen en jongeren die de hele tijd meegeoefend hebben, brengen we op het einde een kleine voorstelling, met circusmuziek, en een hoge hoed voor de circusdirecteur! En dat zorgt voor heel orgininele foto’s.

We hebben voldoende ruimte nodig (reken op minstens 80m² en genoeg hoogte). Bij mooi weer kan het in de tuin, maar bij regen is dat geen optie.

Praktisch

Circusfeestjes bij Circolito (in Mechelen, Vilvoorde of Circuspunt in St-Niklaas)

 • feestjes kunnen ten vroegste vanaf de 7de verjaardag van de jarige, hoe ouder, hoe meer ze kunnen leren tijdens de activiteit. 
 • tot 15 deelnemers met 1 lesgever
 • tot 20 deelnemers voor 1 lesgever en 1 assistent-lesgever
 • meer dan 20 deelnemers: 2 lesgevers, en 2 groepen die apart oefenen maar samen optreden
 • 3 uur, met optreden
 • inbegrepen: cadeautje voor de jarigen, uitnodiging, kleine affiche, gebruik van alle materiaal, verzekering, herbruikbare bekers, ...
 • het kan wanneer er geen lessen zijn en we een lesgever hebben: woensdagnamiddag kan bijna nooit
   

Circusfeestjes op verplaatsing 

 • feestjes kunnen vanaf de 7de verjaardag van de jarige, er is geen eindleeftijd!
 • ongeveer 15 deelnemers voor 1 lesgever
 • tot 24 deelnemers: 1 lesgever en 1 assistent-lesgever
 • vanaf 7 jaar kan het zelfstandig, kleuters enkel met begeleiding van een volwassenen
 • ongeveer 2,5 uur, optreden inclusief
 • inbegrepen: gebruik van circusmateriaal, cadeautje, verzekering, uitnodiging 
 • loopkabel: bij te huren indien gewenst.
 • kilometervergoeding vanuit Mechelen.
 • niet mogelijk op woensdagnamiddag op schooldagen

Circolito op je grote dag?
Je hoeft het maar te vragen.

Circolito

Douaneplein 8
2800 Mechelen
Belgium

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij