Circolito
Praktisch

Contact

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden op onze site? Contacteer ons en wij helpen je zo snel mogelijk verder! 

Circolito

Douaneplein 8
2800 Mechelen
Belgium

Een specifieke vraag?

Lieven Leemans

Algemene coördinatie

 

Voor alle vragen en opmerkingen over Circolito waar je nergens anders mee terecht kan ;-)

Sofie Van Mieghem

Workshops, schoolprojecten en coördinatie Circus Punt

Workshops of schoolprojecten? Circus in Sint-Niklaas? I can help you!

Leen Bervoets

Inclusie en diversiteit, API

 

Voor een Circolito waar iedereen zich thuis voelt! Bezorgdheden daarover? Contacteer me!

Eva Put

Administratief medewerker

 

Voor onze circusverjaardagen, boekhouding en meer kan je bij mij terecht! 

Yuri van der Hoeven

Communicatie medewerker

 

Website, socials, nieuwsbrieven, grafiche vormgeving, fotografie, etc

Aanspreekpersoon integriteit

Deze persoon kan er in een organisatie mee zorg voor dragen dat jongeren, hun ouders, begeleiders of andere betrokkenen iemand hebben bij wie ze terechtkunnen met een vraag, vermoeden of klacht over integriteit en lichamelijk of psychisch grensoverschrijdend gedrag (zoals vragen rond privacy, pesten, geweld, …). De API luistert en geeft advies of verwijst door wanneer nodig. Verder kan de API ook preventieactiviteiten uitvoeren binnen de organisatie en adviezen formuleren met betrekking tot dit thema.

Onze A.P.I's zijn Leen Bervoets en Mara Vandevelde
Je kan hun vinden in het kantoor of bereiken via leen@circolito.be en/of mara@circolito.be

Meer info?
Lees onze huisregels en ons integriteitsbeleid.

Kinderen en jongeren kunnen ook een luisterend oor vinden bij Awel (www.awel.be). Je kan Awel elke dag telefonisch bereiken op het nummer 102 van 16 uur tot 22 uur, of chatten tussen 18 uur tot 22 uur, behalve op zon- en feestdagen. Je kan hen ook mailen of op het forum je vraag stellen.

Ouders, grootouders, … iedereen die van ver of dichtbij betrokken is bij de opvoeding van kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar kunnen met vragen terecht bij de Opvoedingswinkel (www.mechelen.be/opvoedingswinkel). Je kan langsgaan tijdens de openingsuren op dinsdag, woensdag en donderdag of een afspraak maken. Je kan ook advies vragen via de telefoon of via email. 

Iedereen kan ook terecht bij Tele-Onthaal (www.tele-onthaal.be) met kleine en grote zorgen. Je kan hen dag en nacht bereiken via telefoon of chat.

Rekeningnummer Circolito

Betalingen voor de wekelijkse lessen, de circusweken en het kamp gebeuren best via de QR-code die gegenereerd wordt in 'mijn Circolito'. Dan wordt de betaling immers meteen verwerkt. Als dat om een of andere reden niet kan, of voor andere betalingen, kan het via het rekeningnummer van Circolito: IBAN BE44 4140 0510 3145.  Zorg voor een duidelijke en volledige omschrijving (naam en familienaam van de leerling, correcte lesgroep, ...) in de opmerking bij de betaling. Hou er rekening mee dat de verwerking wel even op zich kan laten wachten en betaal dus 1-2 weken vóór de uiterste betaaldatum, om onterechte reminders etc te vermijden.  

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij