Circolito
Circuslessen

18+

Circus is voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Daarom bieden wij ook lessen voor volwassenen aan. Kies uit onze wekelijkse lessen: multicirus, acrobatiek of luchtacrobatiek 18+. We organiseren ook regelmatig kortere lessenreeksen van 4 tot 10 lessen, dus houd onze agenda in de gaten! 

 

 

 

 

Multicircus Mechelen

In de multicircuslessen komen bijna alle circusdisciplines aan bod. Dit is de ideale manier om kennis te maken met elke techniek en later eventueel te kiezen wat je het liefst doet. Multicircusles is ook de perfecte start van jouw circusavontuur!

Acrobatie

Acrobatie is een diverse tak binnen de verschillende circusdisciplines. Bij Circolito splitsen we na het startniveau 'basisacro' op in 3 groepen: acrobatie (waar we dan grondacro of dynamische acro en acro porté mee bedoelen), luchtacrobatie en parkour. Ben je op zoek naar info over de lessen acro, dynamische acro, acro porté of bascule? Dan zit je hier juist!

Luchtacrobatie

Luchtacrobatie, één van de meer elegante circusdisciplines! Laat je niet misleiden: voor luchtacrobatie heb je een flinke portie kracht, lenigheid en doorzettingsvermogen nodig. In de lessen luchtacrobatie ligt de focus op trapeze en doek. Af en toe komen ook technieken zoals mast, aerial hoop of straps aan bod. De eerste stap naar luchtacrobatie is de les Basisacro.

Circustheater

Ook als je een circustechniek echt goed kan, heb je nog niet meteen een mooie voorstelling. Hoe verwerk je je circustechnieken in een straf nummer? Hoe reageer je op het publiek? Wat doe je als het eens fout gaat? Of hoe zorg je er voor dat alles opzettelijk fout gaat zonder dat het opvalt? Circustheater en clownerie weet mogelijke antwoorden! En theaterverhalen creëren zonder teksten te leren, en zonder te weten wat de tegenspelers gaan zeggen of doen? Leren om snel te reageren op wat er gebeurt? Dat leer je in improtheater.

Circusclub

Op zondagvoormiddag - in de zomervakantie op donderdagavond - gaat er in de Hangar in Mechelen de Circusclub door! Iedereen is dan welkom om vrij te trainen. Het ideale moment om die ene truc te oefenen die je in de les net niet onder de knie kreeg! Ook diegene die geen wekelijkse les (meer) volgen zijn welkom om te komen oefenen.

Specialisatielessen Circus Punt

In Sint-Niklaas vind je onze zusterorganisatie, Circus Punt! Ook daar kan je specialisatielessen volgen.

Lessenrooster

Klik door op de lessen hierboven voor hun lesrooster, of bekijk het volledige Circolito-lesrooster met alle lessen multicircus en specialisaties. 

Bekijk alle lessenroosters

Prijzen

Bijna alle lessen bij Circolito lopen over een volledig circusjaar (sept t/m mei). Je schrijft je in voor een heel jaar, ongeveer 30 lessen in totaal. Onze standaardprijzen zijn:

1 uur les per week    = 180 euro per jaar 
1,5 uur les per week = 220 euro per jaar 
(er zijn uitzonderingen, zie veelgestelde vragen

Kortingen: Heb jij een Uitpas met kansentarief in Mechelen, een kansenpas in Sint-Niklaas of een V-pas van Vilvoorde? Dan krijg je 80 procent korting. Schrijf je meerdere gezinsleden in (zonder kansentarief), dan krijg je 40 euro korting bij de extra inschrijving(en). Wie meerdere lessen volgt, krijgt 80 euro korting op de tweede, derde, vierde,(...) les. 

Wij willen circus voor iedereen toegankelijk maken. Heb jij vragen in verband met je deelname of vormt het inschrijvingsgeld een probleem? Neem dan zeker contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij