Circolito
Over Circolito

Wat doen we

Wat doen we? Circus! Wanneer doen we het? Altijd! 

Oké, even serieus: hier kan je lezen wat we doen, maar vooral ook waarom we het doen. In 2021 dienden we ons huidig beleidplan in en we zijn best trots op het resultaat. Je kan het hieronder zelf een kijkje nemen waarom we zo trots zijn.

Voorwoord

Deze zin blijft al een tijdje nazinderen: WORDS CREATE WORLDS.

Hij komt uit een van de basisprincipes van ‘Appreciative Inquiry’(1), de methode die gericht positieve ervaringen en voorbeelden in de werkcontext gebruikt als basis om te leren. En hij vertelt zo schoon wat wij als Circolito aan het doen zijn: we leren onze Circolito’s de taal van het circus. Door hen plezier te laten beleven aan die nieuwe taal hopen we dat ze zichzelf nog beter leren kennen. En dat die nieuwe taal ook een nieuwe wereld voor hen opent. Eentje waarin ze zichzelf kunnen zijn, anderen in kunnen meeslepen en zo hun eigen wereld kunnen verruimen. Of onze gemeenschappelijke wereld kunnen uitbreiden. Tegelijkertijd past bovenstaande zin ook bij dit beleidsplan: we zijn op zoek naar de woorden om onze wereld te omschrijven. We bouwen hier in woorden op wat we op onze circusvloeren doen. We laten het beleidsplan onze wereld omschrijven. Tot slot zal je het woord ‘ons’ vaak tegenkomen. Want dat is wat we doen: we schrijven ons beleidsplan,
samen. En zo creëren wij onze circuswereld.

Beleidsplan

Goesting gekregen om meer te lezen?

Download ons beleidsplan

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij