Circolito
Circolito toont

Familiedag

Familiedag, dat is onze interpretatie van een opendeurdag: een namiddag vol circusinitaties, circusworkshops, optredens, gezellig samen zijn en afsluiten met een heuse barbeque! 

Familiedag!

Op donderdag 26 mei zal onze familiedag doorgaan, dat is een namiddag vol circus(workshops), optredens, gezelligheid en een heuse barbecue als afsluiter! 

Het programma

  • Van 14u tot 17u: circusinitaties en workshops
  • Vanaf 17u: optredens (onder meer van onze gloednieuwe productiegroep XIZO, maar ook van de basculegroep, van Rens, etc...)
  • Vanaf 18u: barbecue (inschrijven nodig, zie onder)
  • We organiseren voor het eerste een tweedehandsmarktje! Heb jij circusmateriaal dat je niet meer gebruikt maar nog wel bruikbaar is? Circustrui of T-shirt te klein? Breng maar mee! We zetten je naam en je vraagprijs er op, en stallen het uit in onze 'vintage-shop'. 
  • Doorlopend: bar, ijsjes én gezelligheid!

Voor de workshops, de optredens en het tweedehandsmarktje mag je gewoon langskomen, voor de barbecue moet je inschrijven.

Op het BBQ menu

  • Volwassenen, 20€: Kalkoenbrochette, barbecueworst, en gemarineerde ribbetjes of voor de vegetariërs: groenteburger, veggie-balletjessaté en veggiguez
  • Kinderen, 15€: barbecueworst en kippenballetjesspies of  voor de vegetariërs: groenteburger en vegetarische balletjes-saté

Zowel volwassenen als kinderen kunnen ook voor een halal-versie kiezen. En natuurlijk zijn ook brood, groentjes, salades, sausjes... inbegrepen in de prijs!

Inschrijven kan hieronder. Inschrijven voor de barbecue kan tot en met zondag 22 mei. 

Na het eten kan je rustig nog blijven napraten, nog wat circussen, tricks-sharen, iets drinken... We houden van het begin tot het einde een bar open!

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design