Circolito
Over Circolito

Partners

Circolito zou nergens staan zonder de steun van onze partners. Zij zorgen er mee voor dat we naar hartelust kunnen Circolito (en daar kunnen we niet dankbaar genoeg voor zijn).

Circuscentrum

Het Circuscentrum wil van Vlaanderen een bloeiende circusregio maken, met een breed cultureel draagvlak en optimale ontwikkelingskansen. Enerzijds stimuleert het Circuscentrum artiesten en gezelschappen, docenten, circusateliers en jonge beoefenaars om zowel artistiek als pedagogisch de grenzen continu te verleggen. Anderzijds zorgt het Circuscentrum er mee voor dat circus bij publiek, media, beleidsmakers en culturele actoren als volwaardige kunstvorm wordt beschouwd.

Vlaanderen

Vlaanderen wil circusateliers structureel ondersteunen om een degelijke circuseducatieve werking te ontplooien en te bestendigen, maar ook om de aandacht voor sociaal circus te verstevigen. Lees er meer over op hun website!

Mechelen Kinderstad

Mechelen Kinderstad is de samenwerking van verschillende organisaties en het stadsbestuur om van Mechelen een erg kindvriendelijke stad te maken en dat zo te houden. Circolito helpt bij Grabbelpasactiviteiten, bij het onthaal van de Sint, tijdens de Speeldag, etc.

Jeugd in actie

Jeugd in Actie: Met de steun van dit jongerenproject van de Europese gemeenschap kunnen wij internationale vrijwilligers ontvangen (in 2013-2014 is Naomi uit Italie hier een jaar te gast) en internationale uitwisselingen organiseren (zoals Cir’Change in 2013)

Gemeentelijke Sportdiensten

De sportdiensten van Mechelen, Vilvoorde, Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Willebroek, Londerzeel, Boechout en Heist-op-den-Berg: met hen organiseren wij jaarlijks circus-sportweken tijdens de vakanties.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij