Circolito
Vakantieaanbod

Circolitoweekend

In het voorjaar gaan we op weekend en dat doen we op z'n Circolito's: een weekend vol circusworkshops, creativiteit, nieuwe gezichten, een gek thema en met een bende mega coole begeleiders. Voor de editie van 2024 is het thema 'Circ Elite' en trekken we - voor de eerste keer! - naar de Caernhoeve, een heel chique locatie in Essen, waar enkel de 'High Society' en de 'Upper Class' welkom is. En wij natuurlijk! 

Onderaan vind je een paar sfeerfoto's van het miniMAXI-Circolito-weekend van 2022.

Voor wie?

Het Circolitoweekend is een beetje het zomerkamp in het klein. Er zijn ook circusworkshops om uit te kiezen, er zijn gek verklede deelnemers en begeleiders, buiten circus zijn er een hoop andere plezante activiteiten, ons keukenteam zorgt voor lekker eten, ... Maar het weekend is maar 2 nachten, we slapen allemaal in slaapzalen, de deelnemers zijn wat jonger en we geven voorrang aan Circolito's (wekelijkse leerlingen uit de lessen in Mechelen, Vilvoorde en Sint-Niklaas). Je mag mee op Circolitoweekend vanaf het eerste leerjaar. De oudste deelnemers zijn 14-15 jaar.

Het is aan de ouders om te bekijken of hun 6- of 7-jarige al klaar is voor zo'n weekend. Als ze gewend zijn om op kamp te gaan en/of regelmatig gaan uit logeren, zal het wel lukken. Maar als je eerste keer van huis meteen in een grote bende van 100 personen is met slapen in een grote zaal met stapelbedden, dan is dat misschien niet de gemakkelijkste 'eerste kampervaring'. Door de leeftijdspreiding is het ook wel pittiger dan met enkel een groepje uit het eerste of tweede leerjaar. Probeer het een beetje in te schatten, en als je denkt dat jouw Circolito toch nog wat jong is, weet dan dat er nog vééél Circolitoweekends komen :-)    

Kinderen die (nog) niet naar de wekelijkse lessen komen, kunnen mee als er een week voor vertrek nog plekjes vrij zijn. Ze kunnen al inschrijven, maar weten dus pas een week voor vertrek of ze mee kunnen...

(Ook voor het Circolitoweekend is er korting voor houders van een UiTPAS met kansenkorting, een V-pas of een participatieattest. Als je dat niet hebt, en de prijs is een reden om niet mee te gaan, neem dan even contact op, we vinden zeker een oplossing!) 

Wanneer en waar?

Het Circolitoweekend van 2024 vindt plaats in 'De Caernhoeve', in Essen. Ruime lokalen, verschillende slaapzalen, een heel grote buitenruimte met veel groen en speelheuvels, een behoorlijk uitgeruste keuken, ... Alles wat we nodig hebben voor een fijn weekendje vol circus en plezier.

We vertrekken op vrijdag 19 april, om 18u, op de parking voor Den Hangar in Mechelen. We zorgen voor twee grote bussen om iedereen mee te kunnen nemen.

Op zondag 21 april nodigen we de ouders (en andere fans) uit om op bezoek te komen, te genieten van een klein toonmoment, en om hun Circolito's inclusief bagage terug mee naar huis te nemen.

Het adres: De Caernhoeve, Schanker 70, 2910 Essen (Plan hier je route)

Te oud voor Circolitoweekend?

Niet getreurd! We organiseren in het najaar ook een heus tienerweekend, voor al diegene die te oud zijn (of zich te oud voelen) om mee te gaan op het 'gewone' Circolitoweekend. En er is natuurlijk ook nog het Circolito-kamp op het einde van de zomervakantie!

Tienerweekend! Hoera!
Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij