Circolito
Circolito op aanvraag

Teambuilding

Elkaar helpen, aanmoedigen, nieuwe uitdagingen aangaan, durven falen en weer opstaan en samen plezier beleven: dat is waar circus om draait! Een circusinitiatie biedt alles wat nodig is voor een geslaagde teambuilding:

ontspanning, samenwerking en verwondering!

Circus werkt!

Een eenvoudige circusinitiatie? Een vergadering op onze locatie met wat circustechnieken tussendoor? Groepsvertrouwen opbouwen met circusuitdagingen? Of hebben jullie iets anders in gedachten? Het kan allemaal. De locatie en de duur van de teambuilding bepalen natuurlijk deels welke technieken we kunnen aanbieden. Hier zijn enkele suggesties, maar we passen ons ook graag aan naar jullie wensen! Vragen of voorstellen? Stuur ons een mailtje! 

 

 

 

 

1 – 2 – 3 – circus!

Tijdens een standaard circusinitiatie maak je kennis met de basisprincipes van jongleren en evenwicht. Organiseren jullie zelf een grote teambuilding op locatie? Dan past zo’n circusinitiatie van een uurtje bijvoorbeeld perfect in een doorschuifsysteem met verschillende opdrachten. Je kan deze activiteit aanvragen vanaf 1 dagdeel (3u).

Diabolo en dynamiek

Leer elkaar en je team beter kennen tijdens een aantal circusuitdagingen. Wie toont doorzettingsvermogen wanneer een jongleeropdracht moeilijk wordt? Op wie kun je (letterlijk) steunen? Hoe kan je als team een opdracht succesvol volbrengen? Met een klein beetje theorie en vooral veel (circus)praktijk krijg je misschien wel een nieuwe kijk op jouw groep. Deze activiteit duurt ongeveer 3 uur.

Heel den Hangar

Den Hangar is de thuisbasis van Circolito Mechelen. Wij delen deze locatie met de boulderhal Klimkaffee. Voor een teambuildingsactiviteit van een halve of hele dag kunnen we ook een combinatie van circus en klimmen organiseren. Leuke, motiverende en uitdagende opdrachten in heel Den Hangar!

Pssst, een leuk extraatje! Voor €4,5 p.p. krijgen alle deelnemers, als herinnering aan de teambuilding, een gepersonaliseerde set jongleerballetjes cadeau. Zo zorgen we ervoor dat de circusvibe zeker nog een tijdje doorleeft in je team. Wees maar zeker dat er nog hard geoefend zal worden!

Op locatie

We komen graag tot bij jullie. 
Met een ruimte van ongeveer 100m² kunnen we aan de slag met een team van 20-25 personen. Willen we onze diabolo’s laten vliegen, dan hebben we ook zo’n 3 à 4m in de hoogte nodig. Bij droog weer is circus in openlucht zeker een optie.

Op verplaatsing hebben we geen Chinese mast, geen koorddansinstallatie en geen trapezes. Als jullie locatie dit toelaat, kunnen we die echter meebrengen en installeren tegen een meerprijs.

Of jullie kunnen natuurlijk ook komen circussen bij ons!

Bij Circolito

Op onze thuisbasis in Mechelen hebben we alle materialen ter beschikking. Ons plafond is ruim 7m hoog. Stel je eens voor hoe hoog die diabolo's kunnen vliegen! In onze zaal kunnen we met een team van maximaal 80 personen aan de slag. Circusvibes gegarandeerd!

Bascule springen bij Circolito

Circolito voor je team?
Je hoeft het maar te vragen.

Circolito

Douaneplein 8
2800 Mechelen
Belgium

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij