Circolito
Circolito op aanvraag

Teambuilding

Elkaar helpen en aanmoedigen, nieuwe uitdagingen aangaan, durven en falen en opnieuw durven, samen plezier maken, … Circus werkt!

Een circusinitiatie heeft alles wat een goede teambuilding nodig heeft: 

ontspanning - samenwerking -verwondering!

Circus werkt!

Een eenvoudige circusinitiatie? Een vergadering op onze locatie met tussendoor wat circustechnieken? Groepsvertrouwen creëren via circusuitdagingen? Of dachten jullie toch nog aan iets anders? Dat kan. De locatie en de duur van de teambuilding bepalen uiteraard deels welke technieken aangeboden worden. Hieronder enkele suggesties, maar we werken ook graag op maat!

1 – 2 – 3 – circus!

Tijdens een standaard circusinitiatie maak je kennis met de basisprincipes van jongleren en evenwicht. Organiseren jullie zelf een grote teambuilding op locatie? Dan past zo’n circusinitiatie van een uurtje perfect in een doorschuifsysteem met verschillende opdrachten. Je kan deze activiteit aanvragen vanaf 1 dagdeel (3u).

Diabolo en dynamiek

Leer elkaar en je team beter kennen tijdens enkele circusuitdagingen. Wie toont er doorzettingsvermogen als een (jongleer)opdracht moeilijk wordt? Op wie kan je (letterlijk) steunen? Hoe kan je als team een opdracht doen slagen? Een klein beetje theorie en vooral veel doen, biedt misschien wel een nieuwe kijk op jouw groep. Deze activiteit duurt ongeveer 3 uur.

Heel den Hangar

Den Hangar is de thuisbasis van Circolito. Wij delen onze locatie met de boulderhal Klimkaffee. Voor een teambuildingsactiviteit van een halve of een hele dag kan er ook een combinatie van circustechnieken en klimmen op poten gezet worden. Leuke, motiverende en uitdagende opdrachten doorheen heel Den Hangar!

Pssst…. een leuk extraatje! Voor €4,5 p.p. krijgen alle deelnemers, als herinnering aan de teambuilding, een gepersonaliseerde set jongleerballetjes cadeau. Zo zorgen we ervoor dat de circusvibe zeker nog een tijdje doorleeft in je team. Wees maar zeker dat er nog hard geoefend zal worden…

Op locatie

We komen graag tot bij jullie. 
Met een ruimte van ongeveer 100m² kunnen we aan de slag met een team van 20-25 personen. Willen we onze diabolo’s laten vliegen, dan hebben we ook zo’n 3 à 4m in de hoogte nodig. Bij droog weer is circus in openlucht zeker een optie.

Op verplaatsing hebben we geen Chinese mast, geen koorddansinstallatie en geen trapezes. Als jullie locatie dit toelaat, kunnen we die echter meebrengen en installeren tegen een meerprijs.

Of jullie kunnen natuurlijk ook komen circussen bij ons!

Bij Circolito

Op onze thuisbasis in Mechelen hebben we alle materialen ter beschikking. Ons plafond is ruim 7m hoog. Beeld je eens in hoe hoog die diabolo’s kunnen vliegen!
In onze zaal kunnen we met een team tot 80 personen aan de slag.
Circusvibes inbegrepen.

Bascule springen bij Circolito

Circolito voor je team?
Je hoeft het maar te vragen.

Circolito

Douaneplein 8
2800 Mechelen
Belgium

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij