Circolito
Circuslessen

Multicircus

In de multicircuslessen komen alle circusdisciplines aan bod. Da’s de ideale manier om kennis te maken met elke techniek en dan later (eventueel) te kiezen wat je nu het liefst doet. Multicircusles is daardoor ook de perfecte les voor iedereen die graag vanalles een beetje doet. De groepen voor multicircus zijn verdeeld per leeftijd. In Mechelen en Sint-Niklaas kan je terecht van kleuter tot volwassenen. In Vilvoorde kan je komen circussen vanaf zes jaar.

 

Multicircus Mechelen

In de multicircuslessen komen alle circusdisciplines aan bod. Da’s de ideale manier om kennis te maken met elke techniek en dan later (eventueel) te kiezen wat je nu het liefst doet. Multicircusles is daardoor ook de perfecte circusles om mee te beginnen!

Multicircus Sint-Niklaas (Circus Punt)

In Sint-Niklaas vind je onze zusterorganisatie, Circus Punt. Ook hier kan je multicircuslessen volgen, dat zijn lessen waarin zo'n beetje alle circustechnieken aan bod komen. Bij Circus Punt zijn er lessen voor alle leeftijden, van kleuters tot en met volwassenen!

Multicircus Vilvoorde

Gedurende enkele jaren was Circolito Vilvoorde te vinden in de Kruitfabriek. Maar omdat de Kruitfabriek grondig verbouwd gaat worden, gingen we op zoek naar een nieuwe locatie. Helaas hebben we nog steeds geen 100% zekerheid dat we in Den Ballon in Houtem alles kunnen aanbieden wat we willen. We hopen snel groen licht te krijgen om een aantal multicircuslessen te kunnen aanbieden, perfect voor wie graag van elke circustechniek wil proeven! Voorlopig kan je dus nog niet inschrijven voor de lessen in Vilvoorde.

Circusclub

Op zondagvoormiddag - in de zomervakantie op donderdagavond - gaat er in de Hangar in Mechelen de Circusclub door! Iedereen is dan welkom om vrij te trainen. Het ideale moment om die ene truc te oefenen die je in de les net niet onder de knie kreeg! Ook diegene die geen wekelijkse les (meer) volgen zijn welkom om te komen oefenen.

Lessenrooster

Klik door op de lessen hierboven voor hun lesrooster, of bekijk hier het volledige Circolito-lesrooster met alle lessen multicircus en specialisaties.

Bekijk alle lessenroosters

Prijzen

Bijna alle Circolitolessen lopen over een volledig circusjaar, tenzij het anders vermeld staat. Je schrijft in voor het hele jaar en je betaalt ook voor het hele jaar (zo’n tal 30 lessen). De standaardprijs voor een lesreeks van 1 uur per week is vanaf circusjaar 2023-2024 180 euro. Per extra halfuur komt daar 40 euro bij, zo kost een lesreeks van 2 uur per week bijvoorbeeld 260 euro.​​

Er is een korting voor bijkomende leerlingen uit eenzelfde gezin, en een grotere korting voor leerlingen die meerdere lessen willen volgen. Alle details hierover vind je bij veelgestelde vragen. We werken ook met korting voor houders van een UITpas met kansentarief (Mechelen) of een Vrijetijdspas (Vilvoorde). Als het inschrijvingsgeld een probleem vormt, neem dan zeker even contact op, dan zoeken we samen naar oplossingen en bekijken we welke kortingen Circolito kan geven.

PROEF- en TESTlessen

Voor de start van de inschrijvingen is er een TESTlesweek waarop je kan laten zien wat je niveau is binnen een bepaalde specialisatie. Dat is van belang als je een niveautje wil stijgen, of als je al 'voorkennis' hebt opgedaan buiten Circolito. 

Voor de multilessen, en de lessen eenwieler A, basisacro, luchtacro 18+, acro 18+ en improvisatietheater is er geen voorkennis vereist, en zijn er geen TESTlessen, maar wel PROEFlessen.

Bij de 'Veelgestelde vragen' lees je er alles over.  

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij