Circolito
Multicircus

Multicircus Vilvoorde

Al enkele jaren is Circolito Vilvoorde te vinden in de Kruitfabriek. Momenteel bieden we in VIilvoorde enkele multicircuslessen aan, perfect voor wie graag van elke circustechniek wil proeven! Evenwicht, acrobatie, jongleren en circustheater, alles komt er aan bod.

Multi Vilvoorde

In Vilvoorde gaan onze lessen door in de Kruitfabriek (Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde). Leerlingen uit het eerste, tweede, derde en vierde leerjaar kunnen terecht in de multiles Vilvoorde 1-2-3-4. Leerlingen uit het vijfde en zesde leerjaar en jongeren 12+ zijn welkom in de les Vilvoorde 5-6 en jongeren 12+.

  • Vilvoorde 1-2-3-4: zaterdag van 9u30 tot 11u00 in de Kruitfabriek te Vilvoorde
  • Vilvoorde 5-6 en jongeren 12+: zaterdag van 11u00 tot 12u30 in de Kruitfabriek te Vilvoorde

Proeflesweek

Voor de start van de inschrijvingen is er een proeflesweek om een keer te komen proeven van de circuslessen. Bij de 'Veelgestelde vragen' lees je er alles over.  

Lessenrooster

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
9u30-11u00
Vilvoorde 1-2-3-4
Kruitfabriek Vilvoorde
11u00-12u30
Vilvoorde 5-6 en jongeren 12+
Kruitfabriek Vilvoorde
Zo
10u00-13u00
Circusclub
Hangar Mechelen

Circusclub

Wie graag extra wil trainen, kan naar onze Circusclub op zondag komen, in Mechelen. De Circusclub is geen echte les, maar eerder een ‘geleide training’: er is een lesgever aanwezig die een goede gezamenlijke opwarming begeleidt (wie later komt, is verplicht om zelf stevig op te warmen) en die tips geeft of uitdagingen kan bieden waar nodig. Na de opwarming kan je zelfstandig oefenen: acro en luchtacro, evenwicht, jongleren,... dat kies je zelf!

De Circusclub is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig kan oefenen op een veilige en verantwoorde(lijke) manier. Jongere kinderen kunnen wel samen met een ouder komen trainen. Je bent welkom elke zondag(*) van 10u tot 13u, ook tijdens de vakanties. Je kan je voor een volledig jaar inschrijven, of ter plekke inschrijven en betalen voor 1 keer. De circusclub gaat door in Den Hangar in Mechelen.

(*) Kijk voor je komt toch even naarde agenda, want soms valt de circusclub weg: op paasdag bijvoorbeeld, of tijdens het toonweekend.

Prijzen

Bijna alle Circolitolessen lopen over een volledig circusjaar, tenzij het anders vermeld staat. Je schrijft in voor het hele jaar en je betaalt ook voor het hele jaar (zo’n tal 30 lessen). De standaardprijs voor een lesreeks van 1 uur per week is vanaf circusjaar 2023-2024 180 euro. Per extra halfuur komt daar 40 euro bij, zo kost een lesreeks van 1,5 uur per week bijvoorbeeld 220 euro.​​

Er is een korting voor bijkomende leerlingen uit eenzelfde gezin, en een grotere korting voor leerlingen die meerdere lessen willen volgen. Alle details hierover vind je bij veelgestelde vragen. We werken ook met korting voor houders van een V-pas van de stad Vilvoorde. Als het inschrijvingsgeld een probleem vormt, neem dan zeker even contact op, dan zoeken we samen naar oplossingen en bekijken we welke kortingen Circolito kan geven.

Inschrijven

De inschrijven voor circusjaar 2023-2024 startten op maandag 15 mei om 19u00 stipt. De info over vrije plaatsen is pas vanaf 2 weken na de start van de inschrijvingen redelijk accuraat.

Tijdens de twee eerste weken kan een lesgroep op 'volzet' komen als er veel nieuwe leerlingen inschrijven en zo een plekje LIJKEN in te nemen. Maar die staan op de wachtlijst, de huidige leerlingen krijgen de eerste twee weken voorrang op de nieuwelingen. Het heeft dus zeker zin om in te schrijven voor de les als die op volzet staat, als je dit jaar al leerling bent.

Na die twee worden de inschrijvingen van de nieuwe Circolito's ook bevestigd voor zover er plaatsen zijn. Als er dan nog een les op ‘volzet’ staat, dan is er daar dus geen plaats meer. Je kan je op de wachtlijst zetten, maar het is verstandiger om een andere les te kiezen. Zit je met vragen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Als inschrijven via de computer niet zo goed lukt, kan je altijd even bellen naar: 015 33 07 34

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij