Circolito
Circolito op aanvraag

Animatie

Zelf cirus doen is nog leuker, maar naar circus kijken is ook al fijn... Enkele Circolito-leerlingen die tijdens korte demo’s hun kunnen tonen, steltenlopers die buiten de aandacht trekken, korte losse actjes verspreid over het terrein of een echte circusvoorstelling door een productiegroep. 

Tussen het volk

Geen echte showtjes op muziek, maar korte, straffe circusdemonstraties door onze leerlingen. Een groepje van 4 of 5 jonge artiesten eenwielert of jongleert tussen het publiek, ze doen acrobatietrucjes of laten de diabolo’s rondvliegen, …

Steltlopers

Een steltenloper trekt altijd de aandacht. En zelfs grote mensen voelen zich weer even klein en kind.

De steltenlopers kunnen je bezoekers welkom heten, of folders uitdelen, of de weg tonen, of parkeerwachter spelen, of roetpiet, …

De bijna 3 meter hoge Arlecchino (met de ruitjes) en Pulcinella (in het wit) zijn traditionele figuren uit de Italiaanse Commedia dell’Arte. Arlecchino, de harlekijn, is de voorloper van de moderne clowns. Hij was een van de dienaars in de verhalen van de Commedia dell’Arte, de ontdeugende, de grappenmaker. Pulcinella, een andere dienaar, was de creatieveling met veel fantasie, de optimist.

De Circolito-steltenlopers kunnen ingezet worden voor 2 keer 45 minuten, met een pauze van een uurtje. Ze kunnen samen, apart of afwisselend optreden. Een goede ondergrond is belangrijk (natte kasseien of een drassig grasveld zijn helaas te gevaarlijk.)

Een echte circusvoorstelling

Circolito heeft enkele ‘productiegroepen’ die hun eigen voorstellingen bedenken en creëren. Het zijn kinderen en jongeren die les volgen bij Circolito, en zich voor langere tijd engageren om samen een voorstelling te maken. Ze treden heel graag op voor jullie (op voorwaarde dat we de artiesten op het gewenste ogenblik bij elkaar krijgen, natuurlijk).

De voorstellingen kunnen gevolgd worden door een initiatie voor het publiek, en door de spelers en begeleiders. Het wordt dan meteen dus een ‘Meet and Greet’ met de artiesten!

Animatie op je grote dag?
Je hoeft het maar te vragen.

Circolito

Douaneplein 8
2800 Mechelen
Belgium

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij