Circolito
Vakantieaanbod

Tienerweekend

Omdat onze tieners te oud zijn voor Circolitoweekend (of zich te oud voelen), proberen we jaarlijks in het najaar op tienerweekend te gaan. Dit jaar (2023) gaan we op weekend samen met de tieners van Locorotondo! 

 

Wanneer en waar?

Het Tienerweekend van 2023 zal er een beetje anders uitzien, dit jaar gaan we niet enkel op weekend met Circolito’s (en Circus Punters), maar ook met de tieners van Locorotondo (het circusatelier van Herentals en Turnhout). 

Je mag je voorbereiden op een weekend met gekke activiteiten, samen circussen, samen koken, teambuilding, nieuwe mensen leren kennen, en natuurlijk ons vooral amuseren! De locatie blijft voorlopig even geheim, en info over het thema (en wat jullie moeten meenemen) bezorgen we jullie zo snel mogelijk. Je kan je ondertussen wel al inschrijven (via de link hieronder).

PS: aan iedereen die vorig jaar een beetje koud had (en niet zo graag op een matje slaapt): dit jaar slapen we gezellig binnen, in échte bedjes.

Wat en voor wie?

Het Tienerweekend is voor Circolito's en Locorotondo's van 14 jaar of ouder. Tijdens het weekend mag je je verwachten aan gezellig samen-zijn, (een beetje) circus, (een beetje gek) doen en vooral veel sfeer!

De standaardprijs voor het Tienerweekend is 70 euro, en zoals bij al onze activiteiten is er korting voor houders van een Uitpas/V-pas met kansentarief. Inschrijven doe je onderaan deze pagina of via 'Mijn Circolito'.

Als je vragen hebt over het Tienerweekend, dan mag je altijd een mailtje sturen naar mara@circolito.be.

 

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij