Circolito
Praktisch

UiTPAS

Bij Circolito vinden we dat geld geen reden zou mogen zijn waarom iemand niet kan komen circussen. Daarom hanteren we verschillende manieren waarop we mensen die het minder breed hebben tegemoet kunnen komen. Door bijvoorbeeld samen te werken met de UiTPAS met kansentarief in Mechelen, met de V-pas in Vilvoorde of de Kansenpas in Sint-Niklaas.

UiTPAS, V-pas of bewijs van vrijetijdsparticipatie

Houders van een UiTPAS met kansengroepkorting (Mechelen),van een V-pas (Vilvoorde) of van een bewijs van vrijetijdsparticipatie (Sint-Niklaas) betalen 20% van het lesgeld. Circolito geeft 40% korting, de respectievelijke steden dragen ook een stuk bij.(Let op: in Mechelen kan je jaarlijks slechts voor 1 activiteit met kostprijs tussen 150€ en 400€ de korting vragen). Bij het inschrijven moet het nummer van de pas ingegeven worden bij 'Opmerkingen'. Het systeem berekent de korting niet automatisch, dat doen wij voor we de inschrijving bevestigen. De prijs die je tijdens het inschrijven ziet, zal dus een stuk hoger zijn dan wat je uiteindelijk op je factuur zal zien na de bevestiging.

Deelnemers uit andere gemeenten die ook een verhoogde terugbetaling van de mutualiteit genieten, kunnen wellicht geen gebruik maken van dergelijke kansengroepkortingen voor onze activiteiten. Circolito heeft dat een korting van 50%, die we helemaal zelf dragen.

Heb je geen recht op verhoogde tegemoetkoming, maar vormt de prijs wel een groot probleem? Dan kan je steeds contact opnemen met lieven@circolito.be, en dan bekijken we samen wat er kan.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij