Circolito
Familiedag

Circolito Familiedag 2024 op 9 mei (Hemelvaart)

17 april 2024
Gratis en toegankelijk voor jong en oud, want bij Circolito is iedereen is welkom! Verwacht een dag vol circus (hopelijk in het zonnetje), workshops, ijsjes, spectaculaire optredens en vooral veel gekheid en plezier. De dag sluiten we gezellig af met een grote barbecue voor diegenen die zich inschreven. Ontdek hier het programma!

Verwacht een dag vol circus, zon (fingers crossed), workshops, ijsjes, spectaculaire optredens en vooral een grote dosis gekheid en plezier. We starten om 14u en sluiten gezellig af in stijl met een grote gezellige barbecue voor diegenen die zich hiervoor inschreven.

Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Hieronder vind je het programma en staat nog een klein woordje uitleg over de performances die je te zien krijgt!

Kick 'n Style

Kick ‘n Style is een Duffelse dansclub die hoofdzakelijk bezig is met hedendaags acrobatisch rock ‘n roll. Ze komen naar Circolito met 8 koppels. Een mengeling van beginnende en ervaren paren. Alle koppels zullen op 11 mei deel nemen aan het Benelux kampioenschap acrobatisch rock ‘n roll.  

XIZO: A lot of living. 

Kruip terug in de tijd en geniet van een huiselijke sfeer waarin acht jongeren elkaar ontmoeten. Een zetel, een kapstok en een tafel, deze sobere living wordt omgetoverd tot een huis vol circus. XIZO dat zijn 8 jongeren van Circusatelier Circolito

O.l.v. Mathilde Van Baekel, Iemke Pyck en Senne Van den Veegaete.

Jelle en Jard: take your time

Jard (assistent lesgever bij Circus Punt) en Jelle (lesgever bij Circolito) brengen 'take your time'. Een act waar jongleren én acrobatie aan bod zal komen, en waar vooral ook rustig de tijd voor genomen wordt.

Gen C: knuffels en kussen

Alleen is maar alleen, met twee is te weinig dus kruipen ze met zes in bed. Jongleren en acrobatie is waar zij hundagen mee vullen, dus waarom stoppen als het tijd is om te gaan slapen. Gen C bestaat uit zes lesgevers - assistenten van Circolito

Rune

Rune zijn voorstelling laat zien hoe muziek alledaagse dingen leuk kan maken. Zelfs simpele taken, zoals het aantrekken van kleren, kunnen een opwindend, vreugdevol en grappig avontuur worden, toch? Rune volgt les bij Cirkus in Beweging en deed met deze voorstelling auditie bij Codarts.

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief