Circolito
Vilvoorde, Den Ballon

Circolito in Den Ballon in Vilvoorde!

2 juli 2024
Gedurende enkele jaren was Circolito Vilvoorde te vinden in de Kruitfabriek. Maar omdat de Kruitfabriek grondig verbouwd gaat worden, hebben we een nieuwe locatie moeten zoeken. En dat is Den Ballon in Houtem geworden! Er zijn zowel lessen op woensdagnamiddag als op zaterdagochtend. We starten deze zomer al met een circusweek. Schrijf je in en vertel het verder!

Kom circussen bij Circolito in Vilvoorde!

Het heeft eventjes geduurd, maar het is zover! Onze locatie is een feit en ons lessenrooster is klaar. De lessen zullen doorgaan op woensdagnamiddag en zaterdagochtend in Sporthal Den Ballon (Karel Trekelsstraat 30, 1800 Houtem). 

Dus wil jij leren jongleren, rijden op een eenwieler, of als een ware acrobaat door de lucht vliegen en nog veel meer? Kom dan circuslessen volgen bij Circolito in Den Ballon in Vilvoorde! Tijdens onze wekelijkse lessen leer jij verschillende circustechnieken. Wil je circus eerst een keertje proberen voordat jij je inschrijft? Dat kan! Op woensdag 25 en zaterdag 28 september zijn er gratis proeflessen!

Voor alle informatie over onze lessen in Vilvoorde en om je in te schrijven, klik je hier

Kan je niet wachten en wil je een hele week lang komen circussen in de vakantie? Schrijf je dan zeker in voor onze Circusweek!

Circusweek zomervakantie augustus 2024

We vliegen er direct in! Schrijf je in voor onze circusweek van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus, elke dag van 9u00 tot 16u00 (opvang voorzien vanaf 8u30 tot 16u30).

Inschrijven voor de circusweek doe je onderaan deze pagina.

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief