Circolito
Nieuws

Circus in de buurt!

6 oktober 2023
Zin in een circusvoorstelling? Hier vind je een overzichtje van circusvoorstellingen die binnenkort in Mechelen en omstreken door gaan.

Circus leeft! 

In Mechelen (en omstreken) gaan er regelmatig circusvoorstelling door. Soms van ex-circolito's en soms ook met aansluitend (voor of na) vrije circusinitiaties verzorgd door ons. We doen ons best om hieronder een mooi overzicht bij te houden voor jullie, dus neem zeker eens een kijkje! 

Er zijn dit (circus)jaar drie leuke circusvoorstellingen in cc Bolwerk, en in twee ervan (bijna in alledrie zelfs) spelen er oud-Circolito's mee.
Dankzij onze goede contacten met cc Bolwerk kunnen wij als groep tickets bestellen met 30% korting. En voor de voorstelling kan je komen mee komen circussen met ons! 

  • zaterdag 14/10/23: Zinzi en Evertjan (met Evertjan Mercier, de eerste oud-Circolito die afstudeerde aan een circushogeschool) met 'Proof of Insanity'
  • zaterdag 10/2/2024: Circumstances met 'EXIT' (waar Raff Pringuet volgend seizoen in zal meespelen)
  • zaterdag 6/4/24: jam.Shenanigans (met Batist Vanbaekel) met 'Shenanigans' 

Je mag alle data al in je agenda zetten, voor de voorstelling van Zinzi en Evertjan kan je de tickets bestellen via Circolito (en dus met korting), tot en met woensdag 11/10. Tickets bestellen: https://forms.gle/rMLsY7Td3BqziNcy6

Meer info over de voorstellingen kan je terugvinden op de website van Het Bolwerk.

In CCMechelen speelt oud-Circolito Josse De Broeck op zondag 22/10 zijn gloednieuwe voorstelling 'Ob°joie'. Niet met zijn vaste gezelschap 'Familiar Faces' deze keer, maar samen met percussionist Jef Callebaut (die heel lang geleden ook nog even Circolito was). Tickets en info.

In DeMaan in Mechelen speelt oud-Circolito Vincent Bruyninckx van Collectif Malunés de voorstelling 'H O M A N' op zaterdag 4/11/23 en zondag 5/11/23. Tickets en info. 

 

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief