Circolito
Nieuws

Een nieuwe start!

4 Februari 2022
Er is een nieuwe eend neergestreken in onze vijver, genaamd Amarillo! Lees hier verder wat den Amarillo hier zo allemaal komt doen.

Hoi,

Ik ben Amarillo. Sinds kort lesgever bij Circolito!
Het Vlaamse circuslandschap is nog een beetje nieuw voor mij dus hebben ze aan mij gevraagd om hier zowat een blog bij te houden van mijn doen en laten.

Dat kan gaan van interviewtjes met mensen van binnen en buiten Circolito, over verslagjes van conventies/optreden, als ze doorgaan, tot zaken die bij andere circusscholen dan Circolito te vinden zijn.

Dankzij de Coronabarometer kan er weer veel meer in de cultuur en het circus, dus kunnen we weer vooruit kijken naar een hoop optredens, conventies, …

Iets waar ik alvast erg naar uitkijk is Smells like Circus.
Het Gentse circusfestival van kunstencentrum Voo?uit in samenwerking met circuswerkplaats MiraMiro waar je onze eigen Bruyninckxen aan de slag kan zien in Bit By Bit. Een voorstelling waarvan ik al gehoord heb dat ze meer dan de moeite is.

Ik ving ook ergens op dat het elke zondag van 10u00 tot 13u00 circusclub is in onze zalen op Circolito.
Een momentje waar je blijkbaar zelf kan trainen zonder dat een lesgever je de hele tijd lastig valt met oefeningen die je niet graag doet.
Daar zal ik komende zondag eens passeren en dan laat ik hier wel weten hoe dat nu eigenlijk in elkaar zit.

Tot de volgende!!!

Amarillo

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief