Circolito
Nieuws, Evenementen

Eenwielertocht(en) op zondag 24 maart

16 maart 2024
Op zondag 24 maart gaan onze eenwieleraars de hort op. 10, 20 of 30 km op één wiel!

Op zondag 24 maart, staat 'Vlaand'rens mooiste eenwielertocht' op het programma!

Op het parkour voorzien we - in tegenstelling tot bij die andere ronde die zich ook 'Vlaand'rens mooiste noemt' - weinig kasseistroken of steile hellingen, en we rijden ook niet heel de tocht aan één stuk door. Er zijn regelmatig pauzes om even uit te rusten, een spelletje te spelen, iets te eten of te drinken. 

Dit jaar jaar staan er 2 'etappes' op het programma: in de voormiddag is er een tocht van 10 km (vertrek om 10u, terug rond 12u30) en in de namiddag is er de tocht van 20 km (vertrek om 13u, terug rond 18u). En de 'die hards' kunnen beide tochten combineren!

Jij zorgt voor:

  • een grote portie goesting en enthousiasme
  • een eenwieler die helemaal in orde is (band opgepompt, alle bouten aangedraaid, zadel in de juiste richting,...), en een wiel van 20 inch heeft (da's de standaard-maat, een te klein wiel betekent dat je veel en veel meer moet trappen). Een groter wiel kan ook, maar hou er dan rekening mee dat je je tempo moet aanpassen aan de '20inchers'
  • een rugzakje met daarin genoeg drinken, enkele tussendoortjes voor jezelf, een regenjasje dat we hopelijk niet nodig hebben en een lunchpakket als je beide tochten wil doen.
  • kledij aangepast aan het weer
  • eventueel een fietsbroek (om schaafwonden op vervelende plekken te vermijden).
Wij zorgen voor basis reparatiemateriaal, een reserveband en een pomp en ook voor een mooie uitgestippelde eenwielertocht, met sfeer, gezelligheid, ambiance, muziek, spelletjes. 

Prijs eenwielertocht:

  • 1 tocht (10 of 20km): €10, (€15 voor niet -Circolito's)
  • 2 tochten (30km):  €15, (€20 voor niet -Circolito's)

Nog vragen? Stuur een mailtje. Inschrijven kan hier (scroll naar beneden, en klik op de tegel 'specialisatie evenwicht')

Eenwieler wordt gebalanceerd op kin

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief