Circolito
Nieuws

De inschrijvingen voor volgend circusjaar!

4 mei 2022
De inschrijvingen voor de wekelijkse lessen voor volgend circusjaar starten op maandag 9 mei om 19u. Of toch al de inschrijvingen voor de lessen in Mechelen en Vilvoorde. Iedereen kan vanaf dat moment inschrijven. Maar leerlingen die in het lopende circusjaar 2021-2022 al wekelijkse lessen volgden, en hun gezinsleden, krijgen toch wat voorrang.

Huidige en nieuwe Circolito's kunnen vanaf hetzelfde moment inschrijven. De inschrijvingen van nieuwe leerlingen worden niet meteen bevestigd, maar komen de eerste twee weken sowieso op de 'wachtlijst'. De Circolito's die nu al lessen volgen, en hun gezinsleden, krijgen wel snel een bevestiging als er plaats is in de les van hun keuze (of in hun tweede keuze....)

Na twee weken, dus op maandag 23 mei, krijgen de nieuwe leerlingen een bevestiging in volgorde van inschrijven, voor zover er nog plaats is.

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief