Circolito
Palastina

Keukenteam gezocht voor uitwisselingsproject Palastina

08 mei 2024
Deze zomer, van 9 tot 31 juli, komen 20 Belgische en 20 Palestijnse circusjongeren samen in Brussel om aan een voorstelling te werken die ze op 5 verschillende locaties zullen spelen. Al dat circussen, plezier maken, praten, oefenen en creëren maakt hongerig! Daarom zoeken we nog een keukenteam om deze meer dan 50 hongerige magen te vullen. Ben jij onze keukenheld? Lees dan zeker hieronder alle info en schrijf je in!

We verblijven in JES Sleep Inn in Brussel, met een ruime keuken tot onze beschikking. Elke week leiden twee personen het keukenteam, stellen het menu samen (in overleg) en zorgen voor de ingrediënten. We koken voornamelijk vegetarisch, met af en toe een uitzondering.

Ontbijten doen we bijna altijd bij JES. Voor de lunch zijn we vaak op locatie (lunchpakket, ter plaatse eten kopen, enz.). 's Avonds eten we meestal weer bij JES. De deelnemers helpen met afdrogen (er is een vaatwasser!).

Dus heb jij zin om enkele dagen of een week deel uit te maken van dit geweldige project? Vul dan snel je naam en e-mailadres in op dit formulier

  • We zoeken nog keukenverantwoordelijken voor de week vanaf 22 juli en voor de laatste dagen vanaf 29 juli (zet je naam in de gekleurde vakjes).
  • keukenmedewerkers voor de hele periode (zet je naam op alle dagen dat je beschikbaar bent).

Link naar formulier: klik hier

Nog vragen? Stuur een mailtje naar circusid2023@gmail.com of contacteer Lieke op +32497786118.

Namens meer dan 50 hongerige magen alvast bedankt!

Hope to hear you spoon!

 

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief