Circolito
Nieuws

De Konvensie - Let's balance

12/01/2024

Het ene jaar draait alles op 'de Konvensie' rond evenwicht (met de eenwieler die een belangrijke plaats inneemt), het andere jaar is het al jongleren wat de klok slaat. Dit jaar is het dus weer aan de funambules, eenwielers, slacklines, ballen en tonnen, rollabolla's en andere wiebelige toestanden.

Wanneer en waar -> Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2024, in het Dommelhof in Pelt. We gaan normaal gezien met de trein (en een stukje met de vervangbus wegens werken aan het spoor).

Voor wie -> voor iedereen die geïnteresseerd is in evenwicht, voor wie al een beetje kan eenwieleren en het wil verbeteren, voor wie al heel goed is in vanalles maar toch nog nieuwe dingen wil leren, en zelfs voor (bijna-)professionele artiesten die daar komen workshops geven, maar toch ook nog heel veel bijleren van elkaar. Op zondag is er het eenwielerbaskettornooi. Vanaf 10 jaar mag je mee...

Alleen evenwicht? -> Nee hoor, ook veel plezier maken, over dag straffe nummers bekijken, 's avonds in de schouwburg naar een mooie voorstelling kijken, lekker eten, blijven slapen, wat andere workshops dan enkel evenwicht volgen, ... 

Prijs -> als je het hele weekend meewil, inclusief 2 go-pass-ritten met de trein, betaal je 107€. Wie gratis met de trein rijdt (abonnement of jonger dan 12 of eigen go-pass, ...) betaalt 12€ minder. Als je enkel zaterdag of enkel zondag wil gaan, reserveer je een dagpas: 30€ voor enkel zaterdag (avondvoorstelling in de schouwburg is dit jaar wél inbegrepen), 20€ voor enkel zondag. Let op,  in dat bedrag zijn de maaltijden niet inbegrepen, en de treinreis ook niet.  

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 30 januari, via 'mijn Circolito' (scroll in het inschrijvingsoverzicht door naar 'De Konvensie')

Op facebook kan je de aftermovie van 'Let's Balance 2022' bekijken.

(foto hieronder: Jongleur Batist in actie, fotogaaf Hans Op de Beeck)

 

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief