Circolito
Nieuws, Evenementen

Samen naar de voorstelling van (oud-Circolito) Batist?

16 maart 2024
Op zaterdag 6 april, in cc Bolwerk in Vilvoorde, spelen Batist en Henry 'Jam.Shenanigans', een speelse voorstelling voor alle leeftijden.

Batist Van Baekel is één van de Circolito's die na Circolito naar een circushogeschool trok - Codarts in Rotterdam in het geval van Batist - en ondertussen professioneel circusartiest is. Vorig jaar bracht hij zijn afstudeerproject tijdens Circus in Scènes, maar ondertussen heeft hij een echte voorstelling, samen met studiegenoot Henry uit Finland

Shenanigans is een hedendaagse circusvoorstelling over het belang van speelsheid, creativiteit en verbeelding doorheen het leven. Ordinair speelgoed staat centrale in dit absurd jongleerritueel met als doel het innerlijke kind weer tot leven te brengen. Doorheen het jongleren van isimo vliegtuigjes, hot wheel banen en een opblaasbaar zwembad willen Batist en Henri u uitnodigen op een nostalgische reis naar de kindertijd.

De compagnie 'Jam Shenanigans' wil plaatsmaken voor onnozeliteit in een steeds serieuzere samenleving. Zij brengen speels en energiek circus met alledaagse objecten en gezonde gekheid. Bij hun naamsgeving begint het al, Shenanigans betekent geintjes, trucjes, capriolen ... 

Filmpjeuh!

De voorstelling is geschikt voor toeschouwers van alle leeftijden.

Voor de voorstelling, vanaf 18u, kan je zelf circussen tijdens de vrije initiatie door Circolito in de hal van cc Bolwerk!

Wie via dit formulier van Circolito tickets bestelt, krijgt 30% korting.

  • volwassenen: 7.7€ (ipv 11€) 
  • <26 jaar, >65 jaar: 7€ (ipv 10€) 

Je kan tickets bestellen tot en met dinsdag 2 april 2024. Je kan ze tijdens de vrije initiatie voor de voorstelling afhalen bij de Circolitomedewerkers.

Betalen kan per overschrijving op rek nr IBAN BE44 4140 0510 3145 (mvv naam en 'tickets Bolwerk') of cash (gepast!) voor de voorstelling.

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief