Circolito
Nieuws

Welkom op onze nieuwe site!

6 mei 2022

Hoi! 

Mijn naam is Mara en ik schrijf voor Circolito niet zo vaak uit mijn eigen naam, maar nu doe ik het even toch. Ik werk sinds juli 2021 als communicatiemedewerker voor Circolito. Sommigen kennen me misschien als diegene die constant een camera in mensen hun gezicht duwt, vreselijk ambetant, anderen misschien als die ene die in Gent woont, en vree duidelijk een ander dialect spreekt of misschien wel als de ‘nieuwe Eva’, want sinds april neem ik Eva’s functie als pedagogisch medewerker erbij (Eva is een nieuwe uitdaging aangegaan bij Stad Lier). 

Natuurlijk doe ik meer dan Gents spreken, foto’s maken en Eva spelen, en één van die dingen was deze GLOEDNIEUWE, PRACHTIGE, GEBRUIKSVRIENDELIJKE, OVERZICHTELIJKE website mee uit de grond stampen. De oude website (zie hierboven) was één van de reden waarom ik zo graag als communicatiemedeweker wou beginnen bij Circolito; het kriebelde gewoon om iets te doen aan die ongestructureerde kluwe van informatie (dat gaat Lieven mij niet graag horen zeggen ;-) ). Nadat ik wat ingewerkt was, in oktober 2021, begonnen we aan het proces: de zoektocht naar websitebouwers die het zagen zitten om ons in een nieuw jasje te steken. En die vonden we niet zo heel erg ver weg, onze site is namelijk een realisatie van Made By Design, een designbureau uit Mechelen. Ze maken heel mooie dingen, neem zeker eens een kijkje op hun eigen website! We kunnen hen alleen maar keihard aanraden en de hemel in prijzen, want ze deden heldenwerk (zoals je wel kan zien).

Na een dikke zeven maand is het eindelijk zover: onze vernieuwde website staat live. Oef. Hopelijk vind jij hem ook prachtig, en gebruiksvriendelijk, en overzichtelijk?

Wil je me graag vertellen wat je van de website vindt? Of heb je een foutje gevonden (we hebben ongetwijfeld nog wat kinderziektes)? Of heb je mij iets anders vertellen? Je mag mij zeker een mailtje sturen (mara@circolito.be) of gewoon eens binnenspringen in den bureau in Den Hangar. 

Zeer veel enthousiaste circusgroetjes

Mara

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief