Circusklassen

Circusklassen

Je kent ongetwijfeld de bosklassen, sportklassen, boerderijklassen, ...
Maar nu kan je ook op circusklassen!
 
Met je klas word je een aantal dagen ondergedompeld in de wonderlijke wereld van het circus.
Iedereen kan heel snel iets van circus en niemand kan alles. Daardoor is circusklassen de ideale uitstap voor je klasgroep. 
Leren samenwerken, doorzetten, eigen creativiteit ontdekken, leren omgaan met succes en tegenslag, (zelf)vertrouwen aansterken, ...
De kinderen en jongeren leren een hele hoop vaardigheden terwijl ze zich uitleven in onze prachtige circusschool.
 
Je kan kiezen voor een 3-daagse of een 5-daagse formule.
Het grootste deel van jullie dag spenderen jullie op Circolito in de deskundige handen van onze begeleiders. 
Of in de trapezes, op een eenwieler, klimmend in een Chinese mast, terwijl je een diabolo laat vliegen, loopt op een ton en jongleert met doekjes.
Tijdens de vrije (avond)momenten kunnen jullie erop uit trekken in Mechelen, wandelen in het natuurgebied Mechels Broek, skaten in het skatepark, ...
Voor de maaltijden en de slaapplaatsen doen wij beroep op sportdomein De Nekker. Ze liggen op 10 minuten wandelen van onze circusschool en hebben een prachtdomein ter beschikking. Je krijgt er bovendien een gratis zwembeurt bovenop.
 
Je mag er zeker van zijn dat na meerdere dagen circusbad je groep naar huis gaat met een vermoeide maar tevreden glimlach op hun gezicht.
En als echte circusambassadeurs nemen ze de circusvibe mee naar de school om zo andere klassen aan te steken (en misschien wel les te geven).
Een eventuele mooie opstart voor een circusproject dus.
 
Contacteer ons voor meer info i.v.m. prijzen, maaltijden, weekrooster, ... via evave@circolito.be