Communie- of lentefeestje

Communie- of lentefeestjes met hoge hoed.

Wij brengen al het circusmateriaal mee, en een cadeautje voor het feestvarken. Samen oefenen we verschillende circustechnieken in: Bordjes draaien, diabolo's gooien en opvangen, jongleren met doekjes of balletjes, flowersticks, ballopen en/of tonlopen, wat acrobatie...Op verplaatsing hebben we natuurlijk geen trapezes of een mast. De loopkabel kan eventueel wel bijgehuurd worden.

De deelnemers zijn dan meestal niet allemaal even oud, maar da's geen probleem. Zelfs ooms en tantes, en oma en opa, mogen tussendoor eens komen proeven van de circustechnieken. Kleuters kunnen ook meedoen als hun ouders blijven om hen te helpen, zij gaan wellicht niet de hele tijd willen meedoen.

We kunnen in onze planning pauzes voorzien voor het dessert en de koffie, de voorstelling kan het feest afsluiten. 

Met de kinderen die de hele tijd meegeoefend hebben, brengen we op het einde een kleine voorstelling, met muziek, en een hoge hoed voor de circusdirecteur! En dat zorgt voor heel orgininele foto's.

De groep is best niet groter dan 15 kinderen, anders voorzien we beter een assistent-lesgever, of zelfs een tweede lesgever.

We hebben voldoende ruimte (reken op minstens 80m² en hoogte) nodig. Bij mooi weer kan het in de tuin, maar bij regen is dat geen optie.