Algemene info

Circolitokamp 2021: Thema nog onbekend, data liggen vast!

Het Circolito-kamp vindt altijd plaats in het Weyneshof in Rijmeman (Bonheiden). Veel speelruimte, een mooi speelbos, plaats voor de grote tent en een hele hoop slaaptentjes, genoeg plaatsjes om veel verschillende circusworkshops te organiseren, een goed uitgeruste keuken, een eetzaal binnen, ....

Het kamp is voor artiesten van 10 tot 17 jaar. (voor 2021: geboren in 2011, ..., 2004) Er zijn workshops voor alle niveaus, zelfs heel straffe artiesten vinden er nog genoeg uitdagingen en leren een heel pak bij: bascule, doek, trapeze, airtrack, eenwieler, stelten, roue cyr, jongleren (met balletjes, kegels, fakkels, ...), diabolo, slackline, funambule, impro, porté, parkour, ... en nog veel meer!

Iedereen blijft slapen. De jongsten kunnen kiezen voor een bed in de slaaphoeve of een eigen tentje, de meeste deelnemers en begeleiders slapen in een tentje dat ze zelf meebrengen.

In 2021 loopt het kamp van zondag 22 augustus tot vrijdag 27 augustus, 16u

Het kampthema van 2020 was Business Inc, in 2019 'Circalafiesta', in 2018 was het 'Tizanu', in 2017 'Gazzz' en in 2016 'de Maharaja-express'. Er is ook telkens een kampwebsite.

Prijzen

Het kamp kost 210€ (voor niet-Circolito's). Voor bijkomende leden van hetzelfde gezin is er een korting van 20€.

Bij inschrijving kan je voor 10€ extra ook een uniek kamp-T-shirt bestellen...

Inschrijven kan hier.

koorddansen op kamp