Circolito
Nieuws

Met Circolito naar MAD convention in Antwerpen op 12, 13 en 14 april '24

9 februari 2024
Er gaan een hoop Circolito's naar de MAD Convention om drie dagen te circussen (er zijn meer dan 100 workshops om uit te kiezen) en een aantal straffe circusvoorstellingen te zien. Je leest er hier meer over, en kan dan inschrijven aan groepskorting-prijs. De MAD Convention is bedoeld voor jongeren vanaf 10 jaar, en volwassenen...

Op de website van de MAD convention vind je een pak info terug.

Een weekend-ticket met groepskorting voor Circolito-leerlingen, -assistenten en -lesgevers kost 125€. (ipv 180€). Daarin is inbegrepen:

  • 3 dagen workshops op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april 2024. 3 workshops per dag. Elke ochtend kan je kiezen welke workshops je wil volgen.
  • Artiesten die al een redelijke Roue Cyr-ervaring hebben, kunnen voor een 'specialisatie-pakket Roue Cyr' kiezen.
  • een gemeenschappelijke opwarming, en de 'open stage' na de laatste workshop van de dag.
  • middag- en avondeten op vrijdag, zaterdag en zondag. Er is een vegetarische/veganistisch buffet (met aandacht voor allergenen)
  • 2 voorstellingen te kiezen uit 4: MAD Generation, 'Da Capo' van Circus Ronaldo, 'Humans 2.0' van Circa en 'En attendant le grand soir' van Cie Le Doux Supplice

Je kan blijven slapen  in het HOPPER Scoutel of in The Ash: van donderdag op vrijdag, vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag. Je betaalt dan 95 extra voor een bed (in HOPPER of in The Ash) of 50€ extra als je zelf een matje meeneemt en in de slaapzaal slaapt (dat kan enkel in HOPPER). Ontbijt is telkens inbegrepen. Er is een shuttle bus van Scoutel naar de Conventie 's morgens en terug na de voorstellingen 's avonds. (Uitchecken is op zondagochtend, er is op zondagavond geen shuttle bus meer.)

Er zijn veel verschillende keuzes mogelijk (overnachten of niet, bed of matje, verschillende voorstellingen, ...).

  • Ofwel boek je via 'Mijn Circolito' en dan is het dit 'pakket': 3 dagen workshops (niet het specialisatietraject), alle maaltijden, 3 keer overnachten in HOPPER met ontbijt, shuttlebus, voorstelling Humans 2.0 (op donderdag om 21.15u) en voorstelling 'MAD Generation' (vrijdag om 18u). Kostprijs 220€ voor slapen in een bed, 175€ als je je eigen matje/slaapzak meeneemt. De treinreis is niet inbegrepen. Inschrijven kan vanaf 12 jaar. We zorgen ervoor dat -16jarigen wel wat begeleiding hebben. We sluiten de inschrijvingen volgende week zondag (18/02/24) af om zeker te zijn van de tickets en de slaapplaatsen. Boek via 'mijn Circolito'
  • Als je het specialistentraject wil boeken, of niet wil blijven slapen, of andere voorstellingen wil zien, of pas na 18/02 kan beslissen, of maar 1 dag wil gaan, ... dan boek je zelf rechtstreeks op de MAD-pagina. Stuur een mailtje naar info@circolito.be om de Circolito-kortingscode voor het weekend-groepstarief te krijgen. Boek zelf rechtstreeks.

Buiten de inbegrepen voorstellingen zijn er nog andere. Je kan zelf bijkomende voorstellingen boeken naast de twee die inbegrepen zijn, je kan naar de voorstellingen gaan van MAD Festival zonder deel te nemen aan de MAD Convention, ... Die moet je zelf boeken. Er zijn ook wat gratis voorstellingen, je kan de vliegende trapeze uitproberen, of een Bruur-biertje proeven in de mooie tent van Collectif Malunés.

Meer dan de moeite waard!

 

 

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij