Algemene info

CircoliTOONweekend 2020:

logo toonweekend

Op zaterdagnamiddag 1 februari en op zondag 2 februari 2020 brengen alle lesgroepen een feestelijk, gezellig, in- of uitgepakt circusnummer, of ze duiken in de 20-jarige geschiedenis om vroegere kamp- en weekendthema's terug in herinnering te brengen. Zoals dat gaat op familiefeesten!

Hier zie je welke lesgroep wanneer zal optreden.

Er is dit jaar geen 'Circus in Scènes' oftewel avondvoorstelling op zaterdagavond. We sparen onze krachten voor het verjaardagsfestival op 17, 18 en 19 april. Dan brengen huidige Circolito's samen met oud-Circolito's een grote voorstelling, in een circustent, voor Den Hangar. Meer info volgt.

Tussen de optreedblokken in ben je welkom in het cafetaria.

Waar? In de theaterzaal van het Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, Mechelen. Je kan parkeren op de speelplaats. 

Inkom reserveren? We werken dit jaar met armbandjes die je vooraf al kan afhalen en betalen, of laten klaarleggen aan de ingang (als je dan gepast betaald, gaat het supersnel!) Je kan ook gewoon ook aan de inkom je bandje kopen. Met dat armbandje kan je het hele weekend naar alle optreedblokken komen kijken! 

  • Artiesten die optreden tijdens het weekend: gratis!
  • Jongeren tot 26 jaar / UITpas kansentarief: 3€
  • Volwassenen vanaf 26 jaar: 6€

Je kan toegangsbandjes kopen aan de ingang!

Oproep voor medewerkers: 

Het publiek wil de toegangsbandjes kunnen betalen aan de inkom. Tijdens het wachten of een pauze drinkt mengraag al eens iets in de bar, waar vloeibare en minder vloeibare versnaperingen te verkrijgen zijn in ruil voor bonnetjes. En wie een circusartiest kent, weet dat dit ras ook wel eens nood heeft aan nieuw circusmateriaal en om die honger te stillen (of juist aan te wakkeren) is er ook een circuswinkeltje aanwezig. 
 
De handen uit de mouwen steken tijdens het CircoliTOONweekend doe je niet voor niks. Als medewerker mag je heel het weekend lang gratis binnen en buiten wandelen, krijg je een blik van alles wat er 'achter onze circusschermen' gebeurt, kan je tussen het helpen door genieten van optredens, maak je écht deel uit van de Circolito-familie en achteraf kan je levenslang genieten van onze dankbaarheid!
 
Naast medewerkers achter de bar, aan de inkom en de bonnetjes, zoeken we ook nog bakkers die feestelijke desserten willen maken, en koks die sterk zijn in lekkere soep!
 
Beginnen je handen al te kriebelen om ons te hulp te staan, vul dan onze snelle medewerkers-sollicitatiebrief in (met 100 procent zekerheid om aangenomen te worden voor dat specifieke weekend).
 
Als jijzelf of jouw kinderen/lief/echtgeno(o)t(e)/... tijdens een blok optreden, kan je natuurlijk gaan meedoen/kijken. Het is vooral tijdens de pauzes dat we veel handen nodig hebben!
 
Dankjewel!