Algemene info

Circolitokamp 2020: Business Inc!

Het Circolito-kamp vindt altijd plaats in het Weyneshof in Rijmeman (Bonheiden). Veel speelruimte, een mooi speelbos, plaats voor de grote tent en een hele hoop slaaptentjes, genoeg plaatsjes om veel verschillende circusworkshops te organiseren, een goed uitgeruste keuken, een eetzaal binnen, ....

Het kamp is voor artiesten van 10 tot 17 jaar. (voor 2020: geboren in 2010, ..., 2003) Er zijn workshops voor alle niveaus, zelfs heel straffe artiesten vinden er nog genoeg uitdagingen en leren een heel pak bij. Extra dit jaar: vliegende trapeze! Naast bascule, doek, trapeze, airtrack, eenwieler, stelten, roue cyr, jongleren (met balletjes, kegels, fakkels, ...), diabolo, slackline, funambule, impro, en nog veel meer!

Iedereen blijft slapen. De jongsten kunnen kiezen voor een bed in de slaaphoeve, de meeste deelnemers en begeleiders slapen in een tentje dat ze zelf meebrengen.

In 2020 loopt het kamp van zondag 23 augustus tot vrijdag 28 augustus, 16u

Het kampthema van 2019 was 'Circalafiesta', in 2018 was het 'Tizanu', in 2017 'Gazzz' en in 2016 'de Maharaja-express'. Er is ook telkens een kampwebsite. 

Prijzen

Circolito-leerlingen betalen 180€, niet-leerlingen betalen 210€. Voor bijkomende leden van hetzelfde gezin is er een korting van 20€.

Bij inschrijving kan je voor 10€ extra ook een uniek kamp-T-shirt bestellen...

Bascule op kamp